• Bezoek Janssen de Jong Groep tijdens PROVADA 2017

  Janssen de Jong Groep en haar groepsondernemingen, waaronder Hercuton, Remco Ruimtebouw, ServicebouwPlus en Hafkon, nemen van 30 mei t/m 1 juni a.s. deel aan PROVADA 2017. Deze beurs vindt plaats in de RAI in Amsterdam en staat bekend als de belangrijkste vastgoedbeurs van Nederland.
 • Gemeente Vianen maakt verdiepingsslag met Wet kwaliteitsborging voor het Bouwen

  Gemeente Vianen maakt verdiepingsslag met Wet kwaliteitsborging voor het Bouwen

  Pal naast de A27 en nabij de A2 bij Vianen verrijst binnenkort een distributiecentrum van maar liefst 20.640 m2. Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw – beiden onderdeel van het cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep - realiseert het gebouw voor een toonaangevende vermogensbeheerder. Bijzonder is dat het project volledig conform de wet Kwaliteitsborging voor Het Bouwen (Wkb) gerealiseerd wordt.
 • Database beschikbare bouwkavels in Grondmaps.com

  Om haar opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep de interactieve website “Grondmaps.com” gelanceerd. Grondmaps.com toont beschikbare grondposities in Nederland voor de bouw van bedrijfsmatig vastgoed.
 • Hercuton realiseert nieuwbouw Imagewharf in Amsterdam

  Hercuton realiseert nieuwbouw Imagewharf in Amsterdam

  Imagewharf B.V. heeft Hercuton opdracht verstrekt drie loft kantoren en een parkeergebouw in de Houthavens in Amsterdam te realiseren. De panden zijn opgedeeld in diverse multifunctionele ruimtes voor bedrijven uit de creatieve sector. De gebouwen worden conceptmatig gerealiseerd en turnkey opgeleverd in prefab beton, staal én hout.
 • Hercuton Nieuwsflits – april 2016

  Hercuton Nieuwsflits – april 2017

  Onze digitale nieuwsbrief is weer verschenen met deze keer onder meer aandacht voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen, bijzondere projecten en de lancering van Grondmaps.com!
 • Bezoek Hercuton tijdens Building Holland 2017

  Van 11 t/m 13 april 2017 vindt in hal 10 & 11 van de RAI Amsterdam Building Holland plaats. Dit is hét driedaagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector. Ook Hercuton is met een stand aanwezig op dit driedaagse innovatie-event. Bezoek Hercuton op stand 10.026!
 • Samen Bewegen 2017 steunt KiKa, KWF en Hospice Francinus de Wind

  Begin 2014 is Hercuton gestart met het vitaliteitsprogramma “Hercuton Beweegt”. Insteek van dit programma is om gedurende 1 jaar samen met collega’s je gezondheid te verbeteren én daarnaast punten te verzamelen voor een goed doel. In de voorgaande jaren hebben wij hiermee o.a. Make-A-Wish® Nederland, LINDA.foundation, KNGF Geleidehonden en Stichting Vlinderkind gesteund.
 • Vacature Werkorganisator

  Hercuton is op korte termijn op zoek naar een Werkorganisator (Fulltime / 40 uur per week).
 • Referentiefoto's Numafa in Heinenoord

  Referentiefoto's Numafa in Heinenoord

  Hercuton heeft op Bedrijvenpark Hoeksche Waard een kantoor met bedrijfshal voor Numafa ontwikkeld en gebouwd. De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van 3.882 m2 en is volledig turnkey opgeleverd.