• 8 keer is scheepsrecht!

  8 keer is scheepsrecht!

  Hercuton heeft opdracht gekregen een bedrijfsverzamelgebouw van 24 units in Wateringen te realiseren. Het is de 8e keer dat wij nieuwbouw voor deze opdrachtgever mogen plegen.
 • Hercuton bouwt uitbreiding Van Geest

  Hercuton bouwt uitbreiding Van Geest

  Hercuton heeft opdracht gekregen een nieuwe bedrijfshal in De Lier te realiseren. Het betreft een uitbreiding op een eerder door Hercuton gebouwde bedrijfshal met kantoor.
 • Terugblik Provada 2017

  Terugblik Provada 2017

  Janssen de Jong Groep en haar dochterondernemingen - waaronder Hercuton - hebben deelgenomen aan de PROVADA, de grootste Vastgoedbeurs van Nederland.
 • In de pers: Bedrijfshuisvesting vraagt om specialisme en massa

  In de pers: Bedrijfshuisvesting vraagt om specialisme en massa

  Opdrachtgevers optimaal laten profiteren van de kennis én schaalgrootte van het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep. Met die ambitie treedt het cluster, onder leiding van clusterdirecteur Ivo van de Mark, de bedrijfshuisvestingsmarkt tegemoet.
 • Celieplant kiest opnieuw voor Hercuton

  Celieplant kiest opnieuw voor Hercuton

  Medio 2014 heeft Hercuton in Aalsmeer het uiterst duurzame onderkomen van Celieplant b.v. turnkey opgeleverd. Op 31 mei 2017 hebben wij elkaar opnieuw de hand geschud om een samenwerking met elkaar aan te gaan. Hercuton mag voor de 2e keer een nieuwe bedrijfshal met kantoor in Aalsmeer realiseren.
 • Turnkey nieuwbouw Vriend BV

  Turnkey nieuwbouw Vriend BV

  Hercuton gaat voor het Coevordense installatiebedrijf Vriend BV een nieuw en groter bedrijfspand bouwen. Het pand wordt turnkey gerealiseerd aan de Grutto op het bedrijventerrein Leeuwerikenveld II in Coevorden.