• Tussenstand Samen Bewegen 2017

  Tussenstand Samen Bewegen 2017

  Begin dit jaar zijn we gezamenlijk gestart met het vitaliteitsprogramma “Samen Bewegen”. Dit heeft tot de volgende tussenstand geleid:
 • Bereikbaarheid tijdens bouwvak 2017

  Hercuton is vanwege de bouwvak van 31 juli t/m 11 augustus gesloten. Van 24 t/m 28 juli en van 14 t/m 18 augustus werken we met een beperkte bezetting.
 • Hercuton Nieuwsflits - juli 2017

  Hercuton Nieuwsflits - juli 2017

  Onze digitale nieuwsbrief is weer verschenen met deze keer onder meer aandacht voor de vakantiesluiting, nieuwe opdrachten en leuke video's!
 • In de pers: L&M Rijnsburg

  In de pers: L&M Rijnsburg

  Industriebouw publiceerde onlangs een interview met Jack van den Broek, Commercieel adviseur bouwprojecten bij Hercuton, over de nieuwbouw van L&M in Rijnsburg.
 • In de pers: Donghua in Alkmaar

  In de pers: Donghua in Alkmaar

  Industriebouw publiceerde onlangs een interview met Jack van den Broek - Commercieel adviseur bouwprojecten bij Hercuton - over de totstandkoming van de nieuwbouw van Donghua in Alkmaar. Hercuton realiseert deze nieuwe bedrijfshal met kantoor volledig turn-key op bedrijvenpark De Etalage in Alkmaar.
 • Video: Opnames Imagewharf vanuit torenkraan

  Video: Opnames Imagewharf vanuit torenkraan

  In de Houthavens in Amsterdam is het niet toegestaan om drone-opnames te maken. We hebben daarom de camera onder de torenkraan gehangen! Deze video toont beelden van de voortgang van de bouw van 3 loft kantoren en een parkeergebouw in de Houthavens in Amsterdam. Deze multifunctionele gebouwen zijn bestemd voor bedrijven uit de creatieve sector, worden conceptmatig gerealiseerd en turnkey opgeleverd in prefab beton, staal én hout.
 • 8 keer is scheepsrecht!

  8 keer is scheepsrecht!

  Hercuton heeft opdracht gekregen een bedrijfsverzamelgebouw van 24 units in Wateringen te realiseren. Het is de 8e keer dat wij nieuwbouw voor deze opdrachtgever mogen plegen.