Brochures en projectsheets

Op deze pagina treft u een overzicht van onze algemene bedrijfsbrochures én projectsheets van specifieke projecten.

Brochures

Totaalaanbieder in turn-key bedrijfshuisvesting

Het gebeurt vaak ongemerkt. Uw bedrijf wordt groter, maar uw pand groeit niet mee. Er wordt wat geschoven met bureaus, de opslag raakt steeds voller en dan komt er een moment dat u denkt: “Dit gaat zo niet langer, we moeten iets groters.” Wat uw wens ook is, wij helpen u blijvend op voorsprong met een bedrijfspand op maat!

Magazine Cluster Bedrijfshuisvesting

Samen met onze zusterbedrijven binnen het Cluster Bedrijfshuisvesting van JAJO realiseren we de mooiste projecten. Hoogste tijd om dit vast te leggen. Onze glossy staat boordevol schitterende foto’s, leuke interviews en alles wat u altijd al wilde weten over het Cluster Bedrijfshuisvesting.

Waarom bouwen met prefab beton

Waarom is beton zo duurzaam en wat betekent LEGOlisering van de bouw? Welk voordeel biedt het accumulerend vermogen van beton en waarom zou u kiezen voor betonkernactivering? De brochure geeft antwoord op deze én vele andere vragen.

Doorlopend onderzoek naar klanttevredenheid

Om u inzicht te geven in onze werkwijze én ons te helpen onze dienstverlening klantgericht te verbeteren, laten wij doorlopend klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren. De uitkomsten hiervan worden openbaar gepubliceerd.

Projectsheets

Projectsheet Imagewharf

De uitdaging: een beeldbepalend kantorencomplex dat aansloot bij de industriële uitstraling die de architecten voor ogen hadden.

Projectsheet Donghua

De uitdaging: een bedrijfshal realiseren die voldoet aan de specifieke wensen van de huurder: een open en licht gebouw van beton met een stabiele binnentemperatuur.

Projectsheet MTS Euro Products

De uitdaging: het realiseren van een transparant, in semi-loft uitgevoerd kantoor met een robuuste en deels ronde bedrijfshal. Met aandacht voor duurzaamheid, inbraakveiligheid en brandwerendheid.

Projectsheet Celieplant

De uitdaging: het realiseren van een uiterst duurzaam bedrijfspand met veel aandacht voor uitstraling en degelijkheid.

Projectsheet Vriend BV

De uitdaging: een degelijk gebouw wat ‘anders dan anders’ is en waarin de installaties, het specialisme van Vriend, duidelijk zichtbaar zijn.

Projectsheet Tielbeke

De uitdaging: bij Tielbeke worden iedere nacht gemiddeld zo'n 2.000 pallets en 4.000 colli stukgoed overgeslagen. Zo’n proces kun je niet even stilleggen voor een nieuwbouwtraject.

Projectsheet L&M Rijnsburg

De uitdaging: een bedrijfspand wat perfect aansluit bij het product en het logistieke proces van L&M Rijnsburg: de export van tulpen.

Projectsheet Dordtse Kil III

De uitdaging: als eerste bedrijf in Nederland in Gevolgklasse 2 een gebouw realiseren volgens de aankomende wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb).

Projectsheet Xite

De uitdaging: het ontwerpen en bouwen van een onderscheidend loft kantoor voor dé jongeren muziekzender van Nederland.

Projectsheet Wehkamp

De uitdaging: de ruwbouw van het nieuwe onderkomen van wehkamp.nl binnen een extreem strakke planning van zeven maanden realiseren.

Projectsheet Cargotec

De uitdaging: op een relatief klein kavel een duurzame en exploitabele bedrijfsruimte realiseren met veel aandacht voor Total Cost of Ownership en onderhoudskosten.

Projectsheet Martens en van Oord

De uitdaging: het realiseren van een uiterst duurzaam kantoor waarin het DNA van Martens en Van Oord duidelijk terug te vinden is.

Projectsheet Efectis

De uitdaging: het realiseren van een brandproevencentrum op basis van een programma van eisen met veel aandacht voor veilige en schone werkomstandigheden.

Projectsheet Keiretsu

De uitdaging: in een aanvliegroute binnen een beperkte hoogte een loft kantoor realiseren dat het juiste gevoel – creativiteit, transparantie en flexibiliteit - weergeeft.

Projectsheet InterActief

De uitdaging: door intensieve voorwaartse integratie binnen budget een kantoor met een bijzondere uitstraling realiseren. De individuele wensen voor klimaatbeheersing spelen een grote rol hierbij.

Projectsheet AVhuis

De uitdaging: binnen een krap budget op een slimme manier een groot aantal flexibele kantoorruimtes realiseren. Inspirerende ruimtes die huurders zelf verder kunnen inrichten en afwerken.

Projectsheet Alcoa Kawneer

De uitdaging: het vaststellen van een huurprijs op basis van de – door huurder aangeleverde – tekening, grondkosten en een huurcontract van 10 jaar. Daarnaast aangeven of de krappe deadline haalbaar is.