Hercuton is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, OcmerpvvT, ServicebouwPlus en Hafkon International het Cluster Bedrijfshuisvesting.

Wij ontzorgen opdrachtgevers van bedrijfsmatig vastgoed in binnen- en buitenland met meerdere specifieke product-markt-combinaties. Samen bieden wij de beste oplossing voor elk bedrijfshuisvestingsvraagstuk.

Dé oplossing
Wij opereren ieder vanuit onze eigen merknaam en beschikken over veel kennis en ervaring. Elk van ons biedt specifieke toegevoegde waarde voor onze klanten. Bij nieuwbouwvraagstukken maken wij gebruik van geavanceerde prefab bouwmethoden in beton, hout en staal.

Ook onderhoud, renovatie en verbouwingen van bestaand bedrijfsmatig vastgoed en het produceren en monteren van aluminium felsdaken behoort tot het productgamma van het Cluster Bedrijfshuisvesting.

Klantvraag centraal
Samen bieden wij dé oplossing voor elke klantvraag. Allereerst brengen wij uw behoeften in kaart en kijken we welke factoren een grote rol spelen hierbij. Afhankelijk van uw klantvraag kijken we welk concept - beton, staal, hout of hybride – of welke totaaloplossing voor onderhoud, renovatie en verbouwingen het beste bij u past. Deze werkwijze maakt ons uitermate flexibel in het bieden van de beste oplossing.

website_logo_hercuton_200.jpg
Hercuton: LEGOlisering
Hercuton is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van turnkey bedrijfspanden in prefab beton. Hercuton gelooft in conceptmatig bouwen, in LEGOlisering en vindt het onlogisch om per project steeds opnieuw het wiel uit te vinden.

Wij hebben onder meer het grootste geautomatiseerde distributiecentrum voor online retail ter wereld voor wehkamp.nl in Zwolle en het nieuwe distributiecentrum voor Alcoa | Kawneer in Harderwijk gerealiseerd. Maar ook de panden van bijvoorbeeld Hitachi Data Systems, Hikvision, XITE, Celieplant en Inter-Sprint zijn door Hercuton gebouwd.

website_logo_remco_200.jpg
Remco Ruimtebouw: wereldbedrijf
Remco Ruimtebouw is in Nederland en ver daarbuiten een begrip. Zij hebben inmiddels al meer dan 5.000 projecten  gerealiseerd. Bijzondere bedrijfspanden variërend van enkele honderden tot vele tienduizenden vierkante meters. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1972 uitgegroeid tot een wereldbedrijf in industriële bedrijfshuisvesting. Zij maken gebruik van een geoptimaliseerd bouwsysteem in staal. Remco Ruimtebouw werkt zowel in Nederland als internationaal en verwierf recent opdrachten in Nederland, Curacoa, Democratische Republiek Congo, Haïti en Sierra Leone.

website_logo_hafkon_200.jpg
Hafkon International: felsdaken
Hafkon International is sinds 1972 actief op het gebied van aluminium felsdaken en is daarmee de meest ervaren speler in deze markt in de Benelux.

website_logo_servicebouwplus_200.jpg
ServicebouwPlus: Compleet en vertrouwd
ServicebouwPlus adviseert en ondersteunt opdrachtgevers op het gebied van onderhoud, renovatie en verbouwingen aan bestaand bedrijfsmatig vastgoed.  Met ruim 200 onderhoudsabonnementen en tientallen renovatie- en verbouwingsprojecten is ServicebouwPlus een erkende aanbieder.

pvvt_logo-definitief-01_200x85.jpg

pvvT: slim vanaf het begin
pvvT is gespecialiseerd in afbouw, geveltechniek en prefab & montage van houtskeletbouw. Zij bieden geveloplossingen in onder andere hout, aluminium en kunststof en verzorgen de afbouw van bedrijfspanden. pvvT beheerst het hele proces vanaf engineering tot en met realisatie. (Half)fabricaten die de eigen productielocatie verlaten, zijn onder andere wanden, vloeren, elementen, dakranden en achterconstructies.

logo_ocmer_2018_200_px.jpg

Ocmer: turnkey in Polen
Ocmer behoort tot de top 10 turnkey bouwbedrijven in Polen. Het bedrijf realiseert op conceptmatige wijze hoogwaardige industriële bedrijfshuisvesting in staal, beton, hout of hybride. Sinds haar oprichting in 1994 heeft Ocmer al meer dan 1.000.000 m2 bedrijfsruimte gerealiseerd voor honderden klanten in diverse sectoren. Het bedrijf is gevestigd in Lódz (Polen).

logo_woody_v2_85.jpg

Woody Building Concepts: conceptmatige houtbouw
Woody Building Concepts is als eerste bedrijf in Nederland volledig gespecialiseerd in conceptmatige houtbouw voor bedrijfsmatig vastgoed. Wij ontwerpen en bouwen duurzame bedrijfspanden en kantoren turn-key met behulp van een innovatief houtbouwconcept. Ons team bestaat uit vakmensen, stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. We hebben eigen ontwerpers, constructeurs, tekenaars en grondwerk- en montageploegen in dienst en werken samen met gespecialiseerde co-makers en externe architecten.

website_logo_jajo_groep_200.jpg
Over Janssen de Jong Groep
Janssen de Jong Groep behoort tot de landelijke top van bouwbedrijven. De groep creëert vernieuwende oplossingen voor een groeiende vraag naar flexibele,  betaalbare en duurzame woningen, bedrijfshuisvesting, maatschappelijk vastgoed, infrastructuur, scholen, ziekenhuizen, zee- en luchthavens, enz.

Janssen de Jong groep ontwikkelt, bouwt, renoveert, restaureert en doet onderhoud voor bedrijven, particulieren en overheden in binnen en buitenland. De aanpak garandeert hoogwaardige producten en diensten die in korte tijd en zonder zorgen voor de  opdrachtgever worden geleverd.