Brochures

 • Magazine Cluster Bedrijfshuisvesting

  Samen met onze zusterbedrijven binnen het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep realiseren we de mooiste projecten. Hoogste tijd om dit vast te leggen. Onze glossy staat boordevol schitterende foto’s, leuke interviews en alles wat u altijd al wilde weten over het Cluster Bedrijfshuisvesting.

 • Brochure: Geen gebouwen maar oplossingen

  In de brochure "Geen gebouwen maar oplossingen" leest u hoe wij u op voorsprong helpen met onze conceptmatige aanpak. Daarnaast vertellen diverse opdrachtgevers over de samenwerking met Hercuton bij de totstandkoming van hun nieuwbouw.

 • Brochure: Waarom bouwen met prefab beton

  Waarom is beton zo duurzaam en wat betekent LEGOlisering van de bouw? Welk voordeel biedt het accumulerend vermogen van beton en waarom zou u kiezen voor betonkernactivering? De brochure geeft antwoord op deze én vele andere vragen.

 • Brochure: Doorlopend onderzoek naar klanttevredenheid

  Om u inzicht te geven in onze werkwijze én ons te helpen onze dienstverlening klantgericht te verbeteren, laten wij doorlopend klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren. De uitkomsten hiervan worden openbaar gepubliceerd.

 • Brochure: Ontwikkeling DC Wildeman in Zaltbommel

  Op bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel ontwikkelt Hercuton in samenwerking met Over Engh Vastgoed B.V. een nieuw en modern distributiecentrum van ca. 24.000 m2. Het gebouw is opgesplitst in 2 delen, voorzien van kantoorruimtes en kan naar wens geheel of gedeeltelijk gehuurd worden. Ontdek er alles over in deze brochure!

Projectsheets

 • Projectsheet: L&M

  Een bedrijfspand wat perfect aansluit bij het product en het logistieke proces van L&M Rijnsburg: de export van tulpen. Hoewel L&M voor haar bedrijfsproces geen hoogte nodig heeft, is in het distributiecentrum bewust gekozen voor dubbel grondgebruik. Ook in het kantoor is aan alles gedacht. De medewerkers kijken uit over de A44 en profiteren van veel daglicht.

 • Projectsheet: Vriend b.v.

  Een degelijk gebouw wat ‘anders dan anders’ is en waarin de installaties, het specialisme van Vriend, duidelijk zichtbaar zijn. Loftbouw bleek de perfecte oplossing voor de nieuwbouw van Vriend. Hierbij zijn de installaties namelijk onderdeel van de architectuur. Laat u inspireren door dit prachtige gebouw!

 • Projectsheet: Tielbeke

  Om het bedrijfsproces bij Tielbeke zo min mogelijk te verstoren, is het bouwtraject een waar logistiek hoogstandje geworden. In drie overzichtelijke fases is de volledige nieuwbouw én verbouwing gerealiseerd. Lees nu alles over de totstandkoming van dit bijzonder duurzame gebouw!

 • Projectsheet: Distributiecentrum Dordtse Kil III

  Hercuton was het eerste bedrijf in Nederland in Gevolgklasse 2 dat een gebouw realiseerde volgens de aankomende wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb). Nieuwbouw Dordtse Kil III fungeerde hiervoor als pilot. Het 32.000 m² tellende distributiecentrum is turn-key opgeleverd. Het gebouw heeft een BREEAM Good certificering. Lees nu alles over de positieve resultaten en de samenwerking van deze manier van bouwen!

 • Projectsheet: Donghua

  Een bedrijfshal realiseren die voldoet aan de specifieke wensen van de huurder: een open en licht gebouw van beton met een stabiele binnentemperatuur. Een gebouw waar we allemaal trots op zijn! Lees nu alles over de totstandkoming van deze nieuwbouw!

 • Projectsheet: Bedrijfscomplex Maasvlakte Plaza

  Speciaal voor Truck gerelateerde bedrijven! Hercuton ontwikkelt op Maasvlakte Plaza op twee kavels een bedrijfscomplex bestaande uit meerdere units. Het betreft de ontwikkeling van een grootschalige truckparking, een multifunctioneel gebouw, een brandstofverkooppunt met focus op vrachtwagens en kavels voor servicebedrijven aan het wegvervoer. Ontdek hoe Hercuton u kan helpen bij de realisatie van uw bedrijfspand op dit terrein.

 • Projectsheet Wehkamp

  De ruwbouw van het nieuwe onderkomen van Wehkamp moest binnen een extreem strakke planning van zeven maanden gerealiseerd zijn. Lees nu alles over de totstandkoming van dit bijzonder duurzame gebouw!

 • Projectsheet: Xite Headquarters

  Open, transparant en stijlvol. Dat is het bijzondere loft gebouw van XITE – dé jongerenmuziekzender van Nederland - in Amsterdam. Lees nu alles over de totstandkoming van deze nieuwbouw!

 • Projectsheet: Alcoa | Kawneer

  WDP Nederland en Hercuton hebben bij dit project als combinatie gefungeerd. Huurder, opdrachtgever, architect en bouwer hadden één gezamenlijk doel: op tijd en binnen budget een gebouw opleveren dat voldoet aan het verwachtingspatroon van de opdrachtgever én de huurder.

 • Projectsheet Celieplant / Bouquetnet

  Een gebouw waar we allemaal trots op zijn! Dat is de nieuwe, duurzame, bedrijfshal met kantoor van Celieplant / Bouquetnet. Turn-key gerealiseerd op businesspark Green Park Aalsmeer en het resultaat van een optimale samenwerking. Lees nu alles over de totstandkoming van dit bijzonder duurzame gebouw!

 • Projectsheet: MTS Euro Products

  Op het voormalige Pallet-Potterrein in de Kapelpolder van Maassluis staat het nieuwe onderkomen van MTS Euro Products. Hercuton realiseerde dit unieke gebouw turn-key. Lees nu alles over de totstandkoming van deze nieuwbouw!

 • Projectsheet: Martens en Van Oord

  Lees meer over de totstandkoming van het opvallende en bijzondere kantoor van Martens en Van Oord in Oosterhout. Het pand bestaat uit drie verdiepingen en heeft een open structuur en stoere loft uitstraling.

 • Projectsheet: InterActief

  Een bijzonder smaakvol interieur in combinatie met de stoere gevelelementen geven het kantoor van InterActief een prachtige uitstraling. Hercuton heeft het gebouw turn-key opgeleverd. Laat u inspireren door dit prachtige gebouw!

 • Projectsheet: Efectis

  Het nieuwe brandproevencentrum van Efectis Nederland is uiteraard gerealiseerd in brandveilige prefab beton. Het gebouw is tot stand gekomen via een Design & Build opdracht. Lees meer over de integrale aanpak van dit project.

 • Projectsheet: Keiretsu

  Een uniek pand op een unieke locatie. Dat is het loft kantoor van Keiretsu Europe. Het is gevestigd op een zichtlocatie langs de A13 vlakbij Rotterdam The Hague Airport. Lees hier hoe dit transparante gebouw in nauwe samenwerking met de opdrachtgever gerealiseerd is.

 • Projectsheet: Cargotec

  Hercuton heeft de bedrijfsruimte van Cargotec Nederland in de Rotterdamse Waalhaven gerealiseerd. Het dak is voorzien van 156 parkeerplaatsen en het gebouw heeft een BREEAM Excellent certificering. Lees meer over dit bijzonder duurzame gebouw!

 • Projectsheet: AV huis

  Het AV huis in Breda is speciaal ontworpen voor bedrijven in de audiovisuele branche. Het pand is CO2 neutraal en onder meer voorzien van warmte- en koude opslag. Lees meer over dit bijzondere pand!

 • Projectsheet: Lelystad Airport Businesspark A6 District Zone Lelystad

  Bedrijven met high-end logistieke diensten, productie en assemblage opgelet! Omala NV ontwikkelt samen met Hercuton en Traject op Lelystad Airport Businesspark - A6 District Zone - de eerste fase van een logistiek verzamelgebouw. Dit bedrijventerrein ligt direct aan de A6 en naast Amsterdam-Lelystad. Het is het eerste BREEAM NL gecertificeerd bedrijventerrein van Nederland!

 • Projectsheet: Prisma Bedrijvenpark

  Op een zeer markante locatie aan de A12 verrijst het nieuwe Prisma Bedrijvenpark. Het betreft de ontwikkeling van één van de laatste grote bedrijvenparken in deze zeer gewilde regio. Ontdek hoe Maasstede Vastgoed Ontwikkeling en Hercuton u helpen bij de realisatie van uw bedrijfspand op dit terrein.