Logo Kivits Drunen

kivits_-_rob_van_opzeeland_65089_0033_kl_0.jpg

“Om de groei bij te kunnen benen besloten wij op industrieterrein Haven Zeven in Waalwijk gefaseerd een hoogwaardig, milieuvriendelijk en groen geconditioneerd distributiecentrum te bouwen. Er lag een krappe planning aan ten grondslag. Eind juli viel het besluit nieuwbouw te plegen en in april was het pand al nodig.

Wij hebben de opdracht aan Hercuton verstrekt, omdat zij veel ervaring met dit soort gebouwen en de te lopen processen heeft. Daarnaast was een hoge bouwsnelheid een vereiste om aan de krappe planning te kunnen voldoen. Door het pand in prefab beton te realiseren kon snel en nagenoeg weersonafhankelijk worden gebouwd. Bijkomend voordeel is het accumulerend vermogen van beton. Hierdoor zijn de producten in ons distributiecentrum verzekerd van een stabiel binnenklimaat.

In juli kregen wij het idee om een nieuw, duurzaam, distributiecentrum te ontwikkelen. Haast was geboden, want het pand was in april nodig. Van idee tot oplevering in 8,5 maand..... dan moet je volstrekt vertrouwen in elkaar hebben! Dat deze quote hier staat, betekent dat wij gezamenlijk dit supersnelle traject succesvol met elkaar doorlopen hebben.