Tim van Peer, Ton van der Heijden en Toine van Leer

100%

Toine wat doe je precies voor werk dat je telefoon niet stil staat?
“Als Magazijnchef weet iedereen mij inderdaad te vinden. Vooral de collega’s van buiten natuurlijk. Die bellen me geregeld als ze iets nodig hebben en ik zorg dan dat het zo snel mogelijk voor ze klaar staat. Ik ben ook echt Magazijnchef in de breedste zin des woords: voorraadbeheer, magazijninkopen regelen en voor onze exportprojecten regel ik ook alle tools, want daar sturen we altijd een complete materiaalcontainer naartoe. Wat ik bijzonder leuk vind, is het regelen van de keuringen. We hebben verschillende montageploegen, dus die keuringen lopen het hele jaar door. Mijn streven is om continu al ons materiaal 100% gekeurd te hebben.

Spic en span

“Een opgeruimde werkvloer is het fijnste wat er is. Mijn werk is al ad-hoc genoeg. Ik moet meebewegen met de golf zeg ik altijd maar. Veel schakelen met onze collega’s buiten. Als er iets ontbreekt of ze hebben pech met het materiaal, dan moet dat snel geregeld worden. De bouw moet door.”

Tijd voor ontspanning

“Mijn vrouw en ik trekken er regelmatig op uit met de caravan. Gaan we lekker wandelen en fietsen. Ik kom ook op de fiets naar het werk. Dat zorgt voor rust. ’s Middags lekker je hoofd leeg maken onderweg naar huis. Sinds kort heb ik een elektrische fiets en dat bevalt heel goed. Niet zo’n ouwe lullen-fiets hoor, meer een soort mountainbike. Een sportieve fiets, schrijf dat maar op!”

Ruud van Haaften en Toine van Leer

Als een jas

Zo te horen zit je hier helemaal op je plek.
“Inderdaad. Je werk moet passen als een jas en die van mij past heel goed. Het is een hectische baan, maar ik heb het erg naar mijn zin. Het is ook een fijn bedrijf, we doen het hier echt samen. De sfeer is open en we zijn eerlijk tegen elkaar. Ik hoop hier zeker de 40 jaar vol te maken.”

Lees ook de ervaring van andere collega's