Bureau Coen, Raymond, Patrick en Robert (2)

Mannenwereld

‘Toen ik hier kwam werken wist ik zo goed als niets van de bouw. Wel van werken in een mannenwereld’, lacht Hilde. ‘Ik begon als werkorganisator en dat is een positie waarin je met iedereen in het bedrijf te maken hebt, zowel binnen als buiten. Zo kwam ik in korte tijd veel te weten over de bouw en leerde ik het bedrijf snel kennen. En daardoor wist ik ook al vrij snel dat mijn nieuwe baan voldeed aan mijn drie voorwaarden.’

Overleg Pieter en Hilde

Onofficiële helpdesk

Ik vind het de kunst om ook op langere termijn uitdaging in je werk te blijven vinden. Gelukkig krijg ik hier de kans om mezelf te blijven ontwikkelen. Wel grappig dat mijn ICT-achtergrond daarbij weer om de hoek komt kijken. Als collega’s weten dat je die hebt, word je gemakkelijk een soort onofficiële helpdesk. Inmiddels is die niet meer onofficieel en ben ik nauw betrokken bij de implementatie van nieuwe systemen. Eigenlijk is de rode draad in mijn werk altijd organiseren en ondersteunen.’