Foto contentpagina 620x375 px (2) Mees den Dekker

ICT-stage

“Mijn naam is Mees den Dekker en ik heb de opleiding Mbo netwerk- en mediabeheer aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch gevolgd. Voor mijn eindstage kon ik bij Hercuton terecht.

Tijdens de stageperiode had ik niet een specifieke opdracht, maar moest ik wel een aantal leerdoelen behalen. Het ICT-team gaf me veel ruimte, dat vond ik het leukst. Ik mocht overal aan meewerken en kon altijd vragen stellen. De collega’s waren heel vriendelijk en behulpzaam.”

 

Wees niet bang om te vragen

In het begin vond ik het wel moeilijk om vragen te stellen, maar ik denk dat ik wel een stuk socialer ben geworden door de stage. Ik vind het nu minder spannend om dingen te vragen. Dat zou ook mijn tip zijn voor andere stagiairs: wees niet bang om iets te vragen. En probeer af en toe een praatje te maken met de collega’s. Stage lopen bij Hercuton is echt een aanrader!