Eigen Pagina - Stagiaires Maide en Ilaida

Onderzoek

“Ik studeer hbo Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool. Samen met mijn afstudeerpartner Ilaida (links op de foto) heb ik onderzoek gedaan naar de verschillen tussen het renovatie- en nieuwbouwproces van bedrijfsmatig vastgoed.”

Geen bouwkundige achtergrond? Geen probleem!

“Ik vond het super leuk om stage te mogen lopen bij het bedrijf waar mijn vader werkt! Daarnaast vond ik de bedrijfscultuur leuk en iedere collega was heel vriendelijk en behulpzaam.

Ik heb geen bouwkundige achtergrond, waardoor ik mezelf moest verdiepen in een nieuwbouwproces. Daarnaast was het even zoeken naar deskundigen die wij konden interviewen voor ons onderzoek, vooral toen de coronacrisis net uit was gebroken. Ik vond het thuiswerken fijn, maar aan de andere kant was het gezellig en leuk op kantoor, waardoor ik dat helaas heb moeten missen voor drie maanden.”

Uitdaging

“Ik heb tijdens mijn stage geleerd om, ondanks de achterstand in bouwkundige kennis, mezelf altijd uit te dagen voor verdere ontwikkeling. Hierdoor durf ik elke uitdaging aan te gaan..

Ik zou het iedereen aanraden om te solliciteren bij Hercuton!’ Het is een gezellig bouwbedrijf, met leuke collega’s en mooie gebouwen die door het cluster worden gebouwd!”