Nieuwbouw productie- en opslagruimte met kantoor Elvedes Cable Systems, Nieuwkuijk

Uw nieuwe bedrijfspand in prefab beton

Met vaste prefab beton elementen realiseren wij stapsgewijs een compleet nieuw bedrijfspand. Een duurzaam bedrijfsgebouw dat niet alleen voldoet aan uw wensen, maar ook aan de wettelijke eisen ten aanzien van bouwfysica, brandveiligheid, isolatiewaarden en inbraakveiligheid. Met ons betonbouwconcept geven wij u vroegtijdige budgetzekerheid.

Hercuton realiseerde het state-of-the-art EMEA distributiecentrum met loft kantoor van Hitachi Vantara in Zaltbommel - zonnepanelen

Energieneutraal bedrijfspand bouwen

Als je tegenwoordig een nieuw bedrijfspand gaat bouwen, ontkom je er niet aan om na te denken over het energieverbruik. Steeds meer ondernemers hebben de ambitie om energieneutraal te bouwen. De eerste stap naar energieneutraal bouwen is altijd het nemen van energiebesparende maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan hogere isolatiewaarden, LED-verlichting en energiemanagement. Daarnaast kun je ook denken aan elektrificeren van het rollend materieel, de aanschaf van energiezuinigere machines et cetera. Ook in het bedrijfsproces is vaak winst te behalen op het gebied van energiebesparing.

 

Betonbouw

Duurzaam bedrijfspand

Duurzaam betekent bij ons niet alleen duurzaam bouwen, maar ook duurzaam werken. Als klant zie je dat in het hele bouwtraject terug. We gebruiken bijvoorbeeld zoveel mogelijk duurzame materialen en zorgen op de bouwlocaties voor correcte afvalscheiding. Maar het begint al in de gesprekken met onze klanten waarin duurzaamheid terugkerend onderwerp van gesprek is. Wij laten graag zien wat de mogelijkheden zijn om een duurzame nieuwe bedrijfsruimte te laten bouwen en daarbij leggen de duurzame lat graag hoog.
Dat is ook de reden dat we ons aanbod hebben verbreed met de lancering van Woody Building Concepts. Daarmee realiseren we gezonde, duurzame en betaalbare bedrijfshuisvesting op een heel innovatieve manier: in hout, modulair en demontabel.

In ons proces is duurzaamheid zo verweven dat het al in de eerste gesprekken over een nieuw bedrijfspand bouwen een belangrijk onderwerp van gesprek is. Zo kunnen we in de ontwerpfase de duurzaamheidsambititie bepalen en in iedere fase de duurzame mogelijkheden in kaart brengen.

Nippon Express

Garantie en nazorg

Ons gespecialiseerde zusterbedrijf ServicebouwPlus zorgt ervoor dat uw nieuwe bedrijfspand ook na oplevering in topconditie blijft. Vanuit hun kennis en ervaring op het gebied van service en onderhoud van bedrijfsmatig vastgoed verzorgen zij niet alleen het planmatige onderhoud, maar zijn zij ook de aangewezen partij in geval van calamiteiten en garantie. We betrekken ServicebouwPlus al tijdens de ontwerpfase bij het project. Vanuit hun ervaring met detaillering bieden zij toegevoegde waarde om in het voortraject de juiste keuzes te maken om tot de meest duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossingen te komen.

Locatie kavel

De kosten van een nieuw bedrijfspand

De prijs voor het bouwen van een bedrijfspand is afhankelijk van veel verschillende factoren. Denk aan de omvang, het afwerkingsniveau, de duurzaamheidsambitie et cetera. Bent u benieuwd naar de kosten van uw nieuwe bedrijfsruimte? Maak gerust een vrijblijvende afspraak, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.