• Word dit jouw nieuwe werkplek?

  Vacature Medewerker marketing & communicatie (32 u p/w)

  Ben je gek op het maken van mooie afbeeldingen, maar gaat je hart ook sneller kloppen van een originele tekst? Dan zoeken wij jou! Als fris en creatief communicatietalent blijf je onze volgers triggeren en zorg je ervoor dat we opvallen in de markt. Je verrast continu met nieuwe ideeën en krijgt de vrijheid om ze te ontwikkelen!
 • Nieuwe topleiding en -structuur Janssen de Jong Groep

  Ivo van der Mark zal uiterlijk per 1 april 2020, bij het vertrek van Hans Smits - de huidige voorzitter van de Raad van Bestuur-, Janssen de Jong Groep gaan leiden. Als voorzitter van de dan tegelijkertijd in te stellen groepsdirectie zal hij samen met Pieter Pijper de statutaire eindverantwoordelijkheid van de Groep hebben. Ivo van der Mark blijft daarnaast eindverantwoordelijk voor het cluster Bedrijfshuisvesting. Pieter Pijper zal naast zijn CFO rol, verantwoordelijk zijn voor het cluster Caribbean.
 • Winnaar LEGO speelhoek is bekend!

  De winnaar is bekend! Of winnaars moeten we eigenlijk zeggen…. Er kwamen zo ongelofelijk veel mooie reacties op deze actie dat we de spelregels een beetje aangepast hebben.
 • Hiep hiep hoera, Hercuton bestaat 25 jaar!

  Met een kalender vol feestelijke evenementen en acties vieren we een jaar lang onze 25ste verjaardag! De kick-off van het jubileumjaar vindt plaats op Valentijnsdag met een presentatie van de vrijgezelle medewerkers van Hercuton.
 • Kleurrijke 1e paal voor VDH Solar!

  Aan de Finlandlaan in Hazerswoude-Dorp werd vorige week de eerste paal geslagen voor de turn-key nieuwbouw van VDH Solar. De paal was door de kinderen van opdrachtgever Lucien van der Heijden vrolijk beschilderd. Onder toeziend oog van vele belangstellenden sloegen de kleine Van der Heijdens de 1e paal vakkundig in de grond.
 • De genomineerden zijn bekend! Vanwege het overweldigende aantal reacties hebben we besloten om vijf organisaties te nomineren in plaats van vier. Eén van deze organisaties gaan wij blij maken met een reuze LEGO-speelhoek. En wie dat is bepalen jullie. Stemmen dus!

  De genomineerden zijn bekend!

  De genomineerden zijn bekend! Vanwege het overweldigende aantal reacties hebben we besloten om vijf organisaties te nomineren in plaats van vier. Eén van deze organisaties gaan wij blij maken met een reuze LEGO-speelhoek. En wie dat is bepalen jullie. Stemmen dus!