• In de pers: "Toepasbaarheid prefab beton wordt nog groter"

  Prefab beton heeft de toekomst. Hercuton weet dat als geen ander. Wij begonnen precies 25 jaar geleden als pionier in bedrijfshuisvesting in prefab beton. Sindsdien helpen wij op innovatieve wijze opdrachtgevers blijvend op voorsprong. Op het gebied van duurzaamheid, kostenbesparing, efficiency, onderhoud, uitstraling én waardebehoud. Lees verder!
 • Jubileum actie oktober: ansichtkaart ouderen

  In ons jubileumjaar geven we elke maand een andere doelgroep wat extra aandacht. In oktober zijn dat de ouderen in ons land. Voor veel ouderen is het leven soms eenzaam en die groep willen we graag een hart onder de riem steken. Dat doen we in de vorm van post. Wie wordt er tenslotte niet blij van een leuk kaartje op de mat? Weet jij iemand die we blij kunnen maken met een persoonlijke ansichtkaart? Mail dan vóór 23 oktober de contactgegevens naar: marketing@bhv.jajo.com.
 • In de pers: DC Miles Zaltbommel

  Samen met Over Engh Vastgoed B.V. ontwikkelt Hercuton een distributiecentrum op het duurzame bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel: DC Miles. Commercieel Manager Kim van der Togt vertelt in Industriebouw meer over deze turn-key ontwikkeling en de samenwerking met de gemeente Zaltbommel in de persoon van Maaike van der Ven.
 • Prachtige referentiefoto's Fetim Amsterdam

  In het Atlaspark in Amsterdam heeft Bouwcombinatie Hercuton - Remco Ruimtebouw het nieuwe distributiecentrum voor Fetim Group gebouwd. Het pand meet maar liefst 60.000 m². Bekijk nu de foto's van het eindresultaat!
 • Vacature Projectvoorbereider

  Is organiseren jouw tweede natuur? Heb je oog voor detail en ben je pas echt in je element als je in een team mag werken? Dan zoeken we jou! Als Projectvoorbereider ben je werkzaam op de afdeling Realisatie en draag je een belangrijk steentje bij aan de projecten die wij door het hele land realiseren. Eyecatchers die we uitvoeren in prefab beton, staal, hout of een mooie combinatie!
 • Klant in beeld: Koen Heijl, Directeur W.K. Heyl jr. B.V.

  “Onze service is uw winst”. Dat is het motto van W.K. Heyl jr. B.V. vertelt Directeur Koen Heijl. Benieuwd naar het verhaal achter dit innovatieve familiebedrijf in bloemen en planten? Bekijk dan snel deze video!
 • Wielerclinic bij De Jonge Renner

  Wielerclinic bij De Jonge Renner

  4 Renners van de Elite/Beloftenselectie, 14 Hercutoncollega’s, een ploegleider, 2 volgwagens, 54 (bijna droge) kilometers en 0 lekke banden! Dat was het decor van de wielerclinic op 7 september jl.
 • Vacature Planontwikkelaar

  Ben jij een echte teamplayer met een commerciële inslag? Weet jij ‘de vraag achter de vraag’ te vertalen naar een optimaal vormgegeven en haalbaar project? Schakel je moeiteloos tussen verschillende projecten en houd je wel van een beetje snelheid en dynamiek? Solliciteer dan snel en wie start jij binnenkort bij ons als Planontwikkelaar!
 • Vacature Plancoördinator

  Vind jij het een uitdaging om van elk aspect van de bouw de juiste informatie te verzamelen? En maak jij daar een passende, heldere begroting van? Kortom, ben jij de communicatief sterke, flexibele enthousiasteling waar wij naar op zoek zijn? Dan hebben we een geweldige functie voor je!