• Video “keetmiddag” Cluster Bedrijfshuisvesting

  Video “keetmiddag” Cluster Bedrijfshuisvesting

  Vrijdagmiddag 17 november vond er voor alle medewerkers van het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep een teambuilding middag in Nieuwkuijk plaats. Bekijk nu de video van deze gezellige middag die in het teken van Kracht in het kwadraat stond.
 • Winnaars Logistica 2017 prijsvragen bekend

  Van 28 t/m 30 november 2017 heeft Hercuton deelgenomen aan Logistica 2017 in Jaarbeurs Utrecht. Wij kijken terug op 3 succesvolle beursdagen en bedanken alle bezoekers voor hun bezoek aan onze stand. We kijken uit naar een verdere samenwerking! Tijdens de beurs konden geïnteresseerden deelnemen aan een prijsvraag. Uit de vele inzendingen kunnen wij de volgende 4 winnaars bekendmaken:
 • Prachtige referentiefoto’s Donghua in Alkmaar

  Prachtige referentiefoto’s Donghua in Alkmaar

  Hercuton heeft in opdracht van Donghua International BV een nieuwe bedrijfshal met kantoor volledig turn-key in Alkmaar gerealiseerd. Het gebouwoppervlakte bedraagt 8.795 m2.
 • In de pers: Modulair betonbouwconcept schept een band

  In de pers: Inter-Sprint IV

  Stedenbouw publiceerde onlangs een leuk interview met Ron Drijver - commercieel adviseur bouwprojecten bij Hercuton - over de realisatie van ‘Inter-Sprint IV’ in Moerdijk. Het is alweer de 6e keer dat opdrachtgever Intersprint een samenwerking met Hercuton aangaat. Lees nu het artikel van Stedenbouw over deze nieuwbouw!
 • Sponsoring: De Jonge Renner ploeg 2017

  Sponsornieuws: De Jonge Renner

  Hercuton is trotse sponsor van de succesvolle selectie elite/beloften van Wielervereniging De Jonge Renner in Oosterhout. Voor deze mannen zit er een geslaagd wielerseizoen op!
 • Hercuton Nieuwsflits - oktober 2017

  Hercuton Nieuwsflits - oktober 2017

  Onze digitale nieuwsbrief is weer verschenen met deze keer onder meer aandacht voor Logistica 2017, DC Zaltbommel, bijzondere projecten en nog veel meer!
 • Groenland bv breidt uit op Green Park Aalsmeer

  Groenland bv breidt uit op Green Park Aalsmeer

  Groenland bv breidt uit en ontwikkelt naast het huidige bedrijfsgebouw van Celieplant en Bouquetnet aan de Japanlaan op Green Park Aalsmeer haar nieuwe bedrijfspand. Op 3 oktober was de feestelijke start van de bouwwerkzaamheden. Op een kavel van 23.800 m2 bouwt Hercuton een bedrijfsruimte met kantoor van 12.130 m2.