• Hercuton bouwt grootste Truckwash van Nederland

  Hercuton heeft van HB Truckwash Maasvlakte opdracht gekregen om in Rotterdam de grootste vrachtwagen wasplaats van Nederland te bouwen. HB Truckwash Maasvlakte lanceert een uniek concept waarbij ze met behulp van innovatieve software van wassen zonder wachttijden de nieuwe standaard maken. Kwaliteit, gemak en vooral snelheid staan hierbij centraal. Daarbij introduceren ze als eerste van Nederland een unieke servicewagen voor het intern reinigen van cabines.
 • KiKa ontvangt cheque € 1.000,--

  KiKa ontvangt cheque € 1.000,--

  Cis Vissers heeft namens KiKa een cheque ter waarde van € 1.000,-- in ontvangst genomen. De cheque is uitgereikt door Christel Branten en wordt aangeboden namens Hercuton, Remco Ruimtebouw, ServicebouwPlus, Hafkon International en pvvT. Het is het resultaat van het vitaliteitsprogramma “Samen Bewegen 2017”.
 • Vacature Plancoördinator

  Vacature Plancoördinator

  Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton en staal in heel Nederland. Wil jij je aansluiten bij het team van Hercuton? Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Plancoördinator voor 40 uur per week.
 • Logo samen bewegen

  Eindstand Samen Bewegen 2017

  Alle punten zijn opgeteld en de uitslag is bekend! Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Hospice Francinus de Wind Waalwijk een cheque van € 1.500,--, KiKa Kinderen Kankervrij een cheque van € 1.000,-- en KWF Kankerbestrijding een cheque van € 500,-- ontvangt. Zij worden op korte termijn uitgenodigd om deze in ontvangst te nemen.
 • Officiële start nieuwbouw distributiecentrum Heyl

  Zaterdag 13 januari a.s. wordt om 12.30 uur de officiële eerste paal geslagen voor het nieuwe onderkomen van W.K. Heyl jr. b.v. in Honselersdijk. Hiermee kiest Heyl opnieuw voor een toplocatie midden in het Westland. Hercuton realiseert de nieuwbouw turn-key voor dit innovatieve familiebedrijf in bloemen en planten.