• 15 minutes of fame met Hercuton!

  Dit jaar bestaat Hercuton 25 jaar en dat vieren we met een kalender vol feestelijke evenementen en acties. In september gaan we dat samen met jullie doen. Heb jij ook iets te vieren? Dan bieden we je voor één keer de kans om dat groots te delen!
 • Werken bij de gezelligste werkgever van Brabant?

  Kom jij ons team versterken?

  Maak jij na de bouwvak een frisse start bij de gezelligste werkgever van Brabant? Bekijk dan snel onze vacatures!
 • In de pers: Benelux' grootste sorteercentrum is klaar voor de toekomst

  In de pers: Benelux' grootste sorteercentrum is klaar voor de toekomst

  Een enorme groei doormaken en tegelijkertijd excelleren in duurzaamheid. DHL laat zien dat het kan. In samenwerking met Hercuton realiseerde DHL het grootste e-commerce sorteercentrum van de Benelux. Algemeen Directeur Ivo van der Mark vertelt in een interview met Stedenbouw over de ontwikkeling van het project en de samenwerking met DHL.
 • BLOG: Energieneutraal bouwen, waar moet je op letten?

  BLOG: Energieneutraal bouwen, waar moet je op letten?

  Als je tegenwoordig een nieuw bedrijfspand gaat bouwen, ontkom je er niet aan om na te denken over het energieverbruik. De wetgeving op dit gebied wordt alleen maar verder aangescherpt en steeds meer ondernemers hebben de ambitie om energieneutraal te bouwen. Hartstikke mooi, maar er zijn wel een aantal randvoorwaarden om rekening mee te houden. In dit blog heb ik de belangrijkste op een rijtje gezet:
 • Vacature Projectvoorbereider

  Is organiseren jouw tweede natuur? Heb je oog voor detail en ben je pas echt in je element als je in een team mag werken? Dan zoeken we jou! Als Projectvoorbereider ben je werkzaam op de afdeling Realisatie en draag je een belangrijk steentje bij aan de projecten die wij door het hele land realiseren. Eyecatchers die we uitvoeren in prefab beton, staal, hout of een mooie combinatie!
 • Inter-Sprint

  In de pers: Achtste Inter-Sprint opdracht voor Hercuton

  Momenteel leggen we de laatste hand aan een nieuwe opslag- en distributiehal voor Inter-Sprint. Het is de 8ste opdracht die Hercuton uitvoert voor Europa’s grootste distributeur van auto- en truckbanden. In een interview met Industriebouw legt Commercieel Manager Ron Drijver uit waarom de samenwerking zo succesvol is.
 • Vacature Planontwikkelaar

  Ben jij een echte teamplayer met een commerciële inslag? Weet jij ‘de vraag achter de vraag’ te vertalen naar een optimaal vormgegeven en haalbaar project? Schakel je moeiteloos tussen verschillende projecten en houd je wel van een beetje snelheid en dynamiek? Solliciteer dan snel en wie start jij binnenkort bij ons als Planontwikkelaar!
 • Vacature Plancoördinator

  Vacature Plancoördinator

  Vind jij het een uitdaging om van elk aspect van de bouw de juiste informatie te verzamelen? En maak jij daar een passende, heldere begroting van? Kortom, ben jij de communicatief sterke, flexibele enthousiasteling waar wij naar op zoek zijn? Dan hebben we een geweldige functie voor je!
 • Bereikbaarheid tijdens bouwvak 2019

  Bereikbaarheid tijdens bouwvak 2019

  Hercuton is vanwege de bouwvak van 29 juli t/m 9 augustus gesloten. Van 22 t/m 26 juli en van 12 t/m 16 augustus werken we met een beperkte bezetting.