• Vacature BIM stagiair – hbo Bouwkunde/Informatica

  Stage lopen bij Hercuton? Dat is meewerken, onderzoeken en ervaring opdoen binnen het gezelligste bouwbedrijf van Brabant! Je draait volledig mee in ons team en hebt je eigen taken. Kortom, je hoort er direct helemaal bij. Bij Hercuton proberen we graag nieuwe technologieën uit en staan we open voor originele ideeën. Daarom zijn we op zoek naar een stagiair binnen de BIM scope. Natuurlijk kun je rekenen op een enthousiaste en professionele begeleider, maar je stage is niet ‘in beton gegoten’. Je hebt alle vrijheid om hem zelf in te vullen.
 • Jubileum actie november: sinttraktatie

  Jubileum actie november: sinttraktatie

  Deze maand staat er een bijzondere doelgroep in onze schijnwerper: Stichting Eigen-Wijs. Deze stichting biedt aan ruim 70 verstandelijk beperkte medemensen een zinvolle vrijetijdsbesteding door middel van o.a. hobby, toneel en muziek.
 • Vacature Stagiair Projectvoorbereiding

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage bij een gezellig Brabants bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat? Lees dan snel verder! Hercuton heeft in februari 2020 een stageplaats beschikbaar op de afdeling Projectvoorbereiding.
 • Hercuton tekent contract bouw Santfort Bedrijfsunits

  Hercuton tekent contract bouw Santfort Bedrijfsunits

  We kunnen officieel van start: op 18 oktober jl. werd het contract getekend voor de bouw van de Santfort Bedrijfsunits in opdracht van Pact3D Zandvoort. Een nieuwe plek voor 39 Zandvoortse ondernemers! Alle Bedrijfsunits zijn inmiddels verkocht.
 • Vacature assistent Uitvoerder

  Horen bouwhelm, werkschoenen en laptop binnenkort tot jouw standaard werkuitrusting? Wij hebben een vacature voor de functie van Assistent Uitvoerder. Een functie waarin geen dag en geen project hetzelfde is! Ga de uitdaging aan en draag jouw steentje bij aan eyecatchers die we uitvoeren in prefab beton, staal, hout of een mooie combinatie. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week.
 • In de pers: "Toepasbaarheid prefab beton wordt nog groter"

  Prefab beton heeft de toekomst. Hercuton weet dat als geen ander. Wij begonnen precies 25 jaar geleden als pionier in bedrijfshuisvesting in prefab beton. Sindsdien helpen wij op innovatieve wijze opdrachtgevers blijvend op voorsprong. Op het gebied van duurzaamheid, kostenbesparing, efficiency, onderhoud, uitstraling én waardebehoud. Lees verder!
 • Jubileum actie oktober: ansichtkaart ouderen

  In ons jubileumjaar geven we elke maand een andere doelgroep wat extra aandacht. In oktober zijn dat de ouderen in ons land. Voor veel ouderen is het leven soms eenzaam en die groep willen we graag een hart onder de riem steken. Dat doen we in de vorm van post. Wie wordt er tenslotte niet blij van een leuk kaartje op de mat? Weet jij iemand die we blij kunnen maken met een persoonlijke ansichtkaart? Mail dan vóór 23 oktober de contactgegevens naar: marketing@bhv.jajo.com.
 • In de pers: DC Miles Zaltbommel

  Samen met Over Engh Vastgoed B.V. ontwikkelt Hercuton een distributiecentrum op het duurzame bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel: DC Miles. Commercieel Manager Kim van der Togt vertelt in Industriebouw meer over deze turn-key ontwikkeling en de samenwerking met de gemeente Zaltbommel in de persoon van Maaike van der Ven.
 • Prachtige referentiefoto's Fetim Amsterdam

  In het Atlaspark in Amsterdam heeft Bouwcombinatie Hercuton - Remco Ruimtebouw het nieuwe distributiecentrum voor Fetim Group gebouwd. Het pand meet maar liefst 60.000 m². Bekijk nu de foto's van het eindresultaat!