Foutmelding

Notice: Undefined index: placeholder in mailchimp_signup_subscribe_form() (regel 333 van /home/www-hercuton/public_html/sites/all/modules/contrib/mailchimp/modules/mailchimp_signup/mailchimp_signup.module).
 • Inter-Sprint gaat voor 7e keer samenwerking met Hercuton aan

  Inter-Sprint gaat voor 7e keer samenwerking met Hercuton aan

  Vertrouwen. Wederzijds respect. Ambitie. Toegevoegde waarde. Partnership…….. Slechts enkele woorden die van toepassing zijn op de samenwerking met onze opdrachtgevers voor, tijdens en na de bouw. Dit geldt zeker voor Inter-Sprint BV. Zij hebben Hercuton namelijk voor de 7e keer opdracht gegeven een nieuw bedrijfspand te realiseren.
 • Bereikbaarheid tijdens bouwvak 2018

  Hercuton is vanwege de bouwvak van 30 juli t/m 10 augustus gesloten. Van 23 t/m 27 juli en van 13 t/m 17 augustus werken we met een beperkte bezetting.
 • Vacature Plancoördinator

  Vacature Plancoördinator

  Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton, hout en staal in heel Nederland. Wil jij je aansluiten bij het team van Hercuton? Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Plancoördinator voor 40 uur per week.
 • Woody Building Concepts is als eerste in Nederland volledig gespecialiseerd in conceptmatige houtbouw voor bedrijfsmatig vastgoed.

  Cluster Bedrijfshuisvesting Janssen de Jong Groep breidt uit

  Woody Building Concepts. Dat is het nieuwste turn-key bouwconcept binnen het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep. Woody Building Concepts is als eerste in Nederland volledig gespecialiseerd in conceptmatige houtbouw voor bedrijfsmatig vastgoed.
 • Ontwikkeling DC Wildeman Zaltbommel

  Op bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel ontwikkelt Hercuton in samenwerking met Over Engh Vastgoed B.V. een nieuw en modern distributiecentrum van ca. 24.000 m2.
 • Vacature Planontwikkelaar

  Vacature Planontwikkelaar

  Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton, hout en staal in heel Nederland. Wil jij je aansluiten bij het team van Hercuton? Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Planontwikkelaar voor 40 uur per week.
 • In de pers: SEGRO - Vliegende start voor logistiek bedrijvenpark nabij Schiphol

  In de pers: SEGRO - Logistiek park van 250.000m²

  Stedenbouw publiceerde in maart een leuk interview met Ivo van der Mark - Algemeen Directeur Hercuton – over de realisatie van het logistieke bedrijvenpark SEGRO Benelux nabij Schiphol.
 • Vacature Projectvoorbereider

  Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton en staal in heel Nederland. Wil jij ons team komen versterken? Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige Projectvoorbereider voor 40 uur per week.