• In de pers: Bouwen is het managen van verwachtingen

  In de pers: Bouwen is het managen van verwachtingen

  Benieuwd naar het verhaal achter Ivo van der Mark, Algemeen Directeur van het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep? Lees dan nu het uitgebreide interview in het magazine Wintergasten. Hierin geeft Ivo zowel zijn persoonlijke als zakelijke visie. Hij blikt terug op 2018 en kijkt vooruit naar 2019.
 • Hercuton bouwt Intervlag in Rotterdam

  Hercuton bouwt Intervlag in Rotterdam

  Intervlag heeft Hercuton opdracht verstrekt een loft kantoor met bedrijfsruimte in Rotterdam te realiseren. De nieuwbouw wordt turn-key, inclusief buitenterrein, door Hercuton opgeleverd. Het bijzondere aan dit hybride gebouw is dat er gebruik gemaakt wordt van 3 materialen, namelijk prefab beton, staal én hout!
 • Vacature Constructeur

  Vacature Constructeur

  Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton, hout en staal in heel Nederland. Wil jij je aansluiten bij het team van Hercuton? Wij zijn op korte termijn op zoek naar een constructeur voor 40 uur per week.
 • Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

  Altijd op de hoogte blijven?

  Vijf keer per jaar ontvangt u per e-mail het laatste nieuws van de bedrijven binnen het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep waar Hercuton ook deel van uitmaakt.
 • BLOG: Hoezo turn-key? Ik regel dat zelf wel….

  BLOG: Hoezo turn-key? Ik regel dat zelf wel….

  “Waarom zou ik mijn nieuwbouw turn-key laten bouwen? Het is toch goedkoper om dit zelf te regelen?”. Bij Hercuton zijn wij echter groot voorstander van turn-key nieuwbouw. Wij willen onze opdrachtgevers namelijk behoeden voor een teleurstelling. Wat ik hiermee bedoel? Dat leest u in dit blog!