• Sponsoring: De Jonge Renner ploeg 2017

  Sponsornieuws: De Jonge Renner

  Hercuton is trotse sponsor van de succesvolle selectie elite/beloften van Wielervereniging De Jonge Renner in Oosterhout. Voor deze mannen zit er een geslaagd wielerseizoen op!
 • Vacature Medewerker Marketing & Communicatie

  Vacature Medewerker Marketing & Communicatie

  Ben jij creatief, heeft social media geen geheimen voor jou en is schrijven je op het lijf geschreven? Kom dan ons team versterken! Wij hebben een vacature voor een Medewerker Marketing & Communicatie (Parttime / 32 uur per week). Het betreft een functie met een grote mate van zelfstandigheid en de ruimte om je talenten te ontplooien.
 • Groenland bv breidt uit op Green Park Aalsmeer

  Groenland bv breidt uit op Green Park Aalsmeer

  Groenland bv breidt uit en ontwikkelt naast het huidige bedrijfsgebouw van Celieplant en Bouquetnet aan de Japanlaan op Green Park Aalsmeer haar nieuwe bedrijfspand. Op 3 oktober was de feestelijke start van de bouwwerkzaamheden. Op een kavel van 23.800 m2 bouwt Hercuton een bedrijfsruimte met kantoor van 12.130 m2.
 • Nieuwbouw distributiecentrum Zaltbommel

  Nieuwbouw distributiecentrum Zaltbommel

  Op het laatste grote kavel van bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel ontwikkelt Hercuton een nieuw en modern distributiecentrum van ca. 41.500 m2. Het gebouw is opgesplitst in 4 delen, voorzien van kantoorruimtes en kan naar wens worden gecombineerd of apart worden verhuurd.
 • Vacature ervaren Uitvoerder

  Vacature ervaren Uitvoerder

  Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton en staal. Het geeft elke keer veel voldoening als je samen met je collega’s een project succesvol afgerond hebt. Wil jij je aansluiten bij het team van Hercuton? Wij zijn op korte termijn op zoek naar een ervaren Uitvoerder (Fulltime / 40 uur per week).
 • Vacature Projectvoorbereider

  Vacature Projectvoorbereider

  Hercuton is op korte termijn op zoek naar een daadkrachtige Projectvoorbereider (Fulltime / 40 uur per week).
 • Hercuton Nieuwsflits - oktober 2017

  Hercuton Nieuwsflits - oktober 2017

  Onze digitale nieuwsbrief is weer verschenen met deze keer onder meer aandacht voor Logistica 2017, DC Zaltbommel, bijzondere projecten en nog veel meer!
 • In de pers: Imagewharf - Stadsoase voor creatievelingen

  Beeldbepalend. Zo mag Imagewharf in de Amsterdamse Houthavens wel genoemd worden. Dit in het oog springende nieuwbouwproject is een initiatief van Steengoed Holding en een aantal ondernemers met een droom: een inspirerend pand voor bedrijven in de creatieve sector. Lees nu het artikel in de oktober-uitgave van Stedenbouw over deze nieuwbouw!
 • Vacature Planontwikkelaar

  Vacature Planontwikkelaar

  Hercuton is op korte termijn op zoek naar een gedreven Planontwikkelaar (Fulltime / 40 uur per week).