• Paasverrassing voor Voedselhulp de Helpende hand

  Paasverrassing voor Voedselhulp de Helpende hand

  Vanwege het 25 jarig bestaan organiseert Hercuton iedere maand een bijzondere activiteit of evenement. Deze maand heeft Hercuton de leden van Voedselhulp “De Helpende hand” in Vlijmen verrast. Lees verder!
 • Vacature Constructeur

  Vacature Constructeur

  Zat jij vroeger het liefst de hele dag in de bouwhoek? Maakte jij de meest ingenieuze constructies van LEGO of Meccano? Dan kun je bij ons je hart ophalen! Als constructeur bij Hercuton draag je een belangrijk steentje bij aan de mooiste projecten. Pareltjes in prefab beton die we moeiteloos combineren met een hout- of staalconstructie. Een geweldige baan voor een constructeur die van een uitdaging houdt!
 • Project Imagewharf genomineerd!

  Project Imagewharf genomineerd!

  Project Imagewharf (opdrachtgever: Imagewharf, ontwikkeling: Steengoed) is een van de negen genomineerden voor het BNA Beste Gebouw van het Jaar! Breng je stem uit via: www.gebouwvanhetjaar.nl
 • Vacature Allround Uitvoerder

  Vacature Allround Uitvoerder

  Was jij vroeger uren zoet met een doos LEGO of Kapla? Of zat je het liefst te knutselen aan een bouwwerk van Meccano? Dan kun je bij ons je hart ophalen! Als uitvoerder bij Hercuton bouw je dagelijks aan de mooiste projecten. Pareltjes in prefab beton die we moeiteloos combineren met een hout- of staalconstructie. De ultieme baan voor een uitvoerder die wel van een beetje uitdaging houdt! Wil jij je aansluiten bij het team van Hercuton? Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Allround Uitvoerder (Fulltime / 40 uur per week).
 • Hiep hiep hoera, Hercuton bestaat 25 jaar!

  Met een kalender vol feestelijke evenementen en acties vieren we een jaar lang onze 25ste verjaardag! De kick-off van het jubileumjaar vindt plaats op Valentijnsdag met een presentatie van de vrijgezelle medewerkers van Hercuton.
 • 20 maart: Bewust Veilig Dag

  20 maart: Bewust Veilig Dag

  Veiligheid is een belangrijk onderwerp waar we binnen Janssen de Jong Groep continu aandacht aan besteden. Natuurlijk stellen wij alle middelen beschikbaar om veilig te werken, maar een ongeval zit vaak in een klein hoekje. Een ondoordacht moment, een kleine onoplettendheid of snel even iets willen afmaken….. Daarom zijn wij constant bezig om de bewustwording van onze medewerkers te vergroten.
 • Vacature Projectvoorbereider

  Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton en staal in heel Nederland. Wil jij ons team komen versterken? Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige Projectvoorbereider voor 40 uur per week.