• Vacature Constructeur

  Vacature Constructeur

  Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton, hout en staal in heel Nederland. Wil jij je aansluiten bij het team van Hercuton? Wij zijn op korte termijn op zoek naar een constructeur voor 40 uur per week.
 • Collega Suzanne (tekenaar) een dagje op de bouwplaats bij nieuwbouw DHL

  Dag op de bouwplaats

  Al onze nieuwe collega’s lopen een dagje mee met onze buitendienstmedewerkers. Zo heeft Suzanne (tekenaar) een dagje meegeholpen op de bouwplaats bij nieuwbouw DHL in Zaltbommel! Lees verder!
 • Vacature ervaren Uitvoerder

  Vacature ervaren Uitvoerder

  Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton, hout en staal in heel Nederland. Het geeft elke keer veel voldoening als je samen met je collega’s een project succesvol afgerond hebt. Wil jij je aansluiten bij het team van Hercuton? Wij zijn op korte termijn op zoek naar een ervaren Uitvoerder (Fulltime / 40 uur per week).
 • Vacature assistent Uitvoerder

  Vacature assistent Uitvoerder

  Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton, hout en staal in heel Nederland. Wil jij je aansluiten bij het team van Hercuton? Wij zijn op korte termijn op zoek naar een assistent Uitvoerder (Fulltime / 40 uur per week).
 • Hercuton bouwt Main Office Air-force in Zandvoort

  Airforce, specialist in hoogwaardige winterjassen, gaat nieuwbouw plegen. Hercuton heeft opdracht gekregen het nieuwe Main Office turn-key te realiseren. De nieuwbouw bestaat uit een grote showroom met kantoor- en magazijnruimte. Het jonge fashion merk REINDERS zal ook 2 showrooms gaan betrekken in de nieuwbouw. Het pand wordt gerealiseerd op Bedrijventerrein Nieuw Noord in Zandvoort.
 • Projectsheet: Vriend b.v.

  Projectsheet: Vriend b.v.

  Een degelijk gebouw wat ‘anders dan anders’ is en waarin de installaties, het specialisme van Vriend, duidelijk zichtbaar zijn.