Janssen de Jong Groep en haar groepsondernemingen, waaronder Hercuton, Remco Ruimtebouw, ServicebouwPlus en Hafkon, nemen van 30 mei t/m 1 juni a.s. deel aan PROVADA 2017. Deze beurs vindt plaats in de RAI in Amsterdam en staat bekend als de belangrijkste vastgoedbeurs van Nederland.

Connecting the future
Het beursthema dit jaar is Connecting the future. Begrippen als digitalisering, robotisering, nanotechnologie en big data zijn onderdeel geworden van het moderne vastgoedjargon. Op steeds meer vlakken is de vastgoedwereld in staat onze levens ingrijpend te veranderen. De mogelijkheden lijken slechts te worden begrensd door maatschappelijke acceptatie: Wat vínden we er met z’n allen van? Verbinden, dat is een sleutelbegrip. Wie morgen succesvol wil zijn, zal zich vandaag moeten aanpassen.

#JaJoExperience
 Janssen de Jong Groep speelt hier in haar stand op innovatieve wijze op in. Geniet van onze inspirerende kennissessies of neem deel aan onze netwerklunch. Laat u verrassen en beleef de #JaJoExperience in onze stand! En als u er toch bent, geniet dan gelijk van onze heerlijke baristo koffie met lekkernij. Op diverse social media kanalen zijn de ontwikkelingen voor, tijdens en na de beurs te volgen middels #JaJoExperience. U vindt ons in hal 12, standnummer 51, naast het Corporatieplein.

Inspirerende kennissessies
Janssen de Jong Groep heeft klantgericht werken hoog in het vaandel staan. Wij geloven in samenwerken en kennisdeling. Ook tijdens PROVADA 2017 inspireren wij u graag met onze kennissessie(s). U bent van harte welkom in onze stand tijdens (een van) onderstaande kennissessie(s).

dinsdag 30 mei
Tijdstip: 11.15 – 11.30 uur
Locatie: Stand 51, hal 12
Sessie: Ervaringen met Wet kwaliteitsborging voor het bouwen
Spreker: Ivo van der Mark, Directeur Hercuton

dinsdag 30 mei
Tijdstip: 14.15 – 14.30 uur
Locatie: Stand 51, hal 12
Sessie: De ToPlan NOM woning van Janssen de Jong!
Spreker: Sjuul Stappers, Manager Proces en Innovatie Janssen de Jong Bouw Zuid

woensdag 31 mei
Tijdstip: 11.15 – 11.30 uur
Locatie: Stand 51, hal 12
Sessie: De toekomst verbonden in bestaand en karakteristiek vastgoed
Spreker: Aafke van der Werf

donderdag 1 juni
Tijdstip: 11.15 – 11.30 uur
Locatie: Stand 51, hal 12
Sessie: Bouwen op het fundament van optimale tevredenheid
Spreker: Govert Janssen, Directeur Tevreden.nl

Netwerklunch
Op woensdag 31 mei vindt er om 12.30 uur een netwerklunch op onze stand plaats. Ir. drs. H.N.J. Smits – CEO van Janssen de Jong Groep - zal de netwerklunch starten met een welkomstwoord. U bent van harte welkom om deel te nemen aan onze netwerklunch.

Toegangskaarten
Let op: om PROVADA 2017 te bezoeken, dient u in het bezit te zijn van een toegangsbewijs. Deze zijn verkrijgbaar via PROVADA. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.