Geplaatst op 09 juni 2020

PostNL huurt het zeer recent opgeleverde distributie centrum DC Miles Zaltbommel, gelegen op bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel.

Dit zeer hoogwaardige logistieke warehouse, ontwikkeld volgens de laatste specificaties voor moderne en duurzame logistieke bedrijfsruimte, beslaat een totaal bruto vloeroppervlakte van circa 27,254 m², verdeeld over bedrijfsruimte, kantoorruimte en mezzanine. Het project is een ontwikkeling van Over Engh Vastgoed & Hercuton die het gebouw per 1 april 2020 opgeleverd hebben aan Aberdeen Standard Investment’s European Property Growth Fund LP (EPGF) . Per begin juni 2020 is het gebouw vervolgens geheel verhuurd aan PostNL.

DC Miles Zaltbommel is gelegen op bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel, en is uitstekend bereikbaar voor zowel goederen- als personenverkeer via de directe aansluitingen op snelweg A2, één van de belangrijkste noord-zuid transport corridors van Nederland. Het bedrijventerrein is strategisch gelegen in Rivierenland, en met directe aansluiting op snelweg A15 in de nabijheid zijn zowel Rotterdam als het Ruhrgebied ook uitstekend bereikbaar.

Over Engh Vastgoed, Hercuton en EPGF zijn gedurende het verhuurproces geadviseerd door JLL en M² Real Estate.