Repa transportbanden, Alkmaar

R. Breyaen Beheer B.V. heeft Hercuton opdracht verstrekt een opslag- en distributiehal met kantoor voor Repa Transportbanden in Alkmaar te realiseren. De nieuwbouw wordt turn-key door Hercuton opgeleverd, inclusief het buitenterrein.

Accumulerend vermogen
De heer Breyaen is zeer te spreken over prefab beton. De degelijkheid, brandwerendheid en het accumulerend vermogen waren toch wel de voornaamste redenen voor de keuze voor bouwen in beton. Hierdoor blijft een bedrijfspand in de zomermaanden heerlijk koel en is het in de wintermaanden eenvoudig op temperatuur te houden. Dit leidt tot een stabiel en prettig werkklimaat met weinig temperatuurschommelingen. Daarnaast verbruiken installaties minder energie.

Vertrouwen
De Heer Breyaen heeft in zijn keuze voor Hercuton veel gesproken met Frans Morskate, CEO Donghua. De heer Morskate is een echte ambassadeur van Hercuton, waar wij vorig jaar nog een nieuwe bedrijfshal met kantoor volledig turn-key voor realiseerden. De positieve ervaringen van Frans en nieuwbouw Donghua als mooie referentie zorgden er onder andere voor dat de opdrachtgever veel vertrouwen kreeg in de samenwerking met Hercuton.

Omschrijving
De bedrijfshal heeft een oppervlakte van 10.685 m2 en 390 m2 laadloskuil. Het kantoor heeft een oppervlakte van 895 m2 in 2 bouwlagen en de kaveloppervlakte is maar liefst 19.507 m2. Het betreft een betonnen gebouw waarbij zowel de constructie van de bedrijfshal als het kantoor in beton worden gebouwd.
Medio september start Hercuton met de bouw.

Ontwerp: Hercuton b.v.
Bouwbegeleider: dk3 Bouwmanagement, de heer Dennis Krom

Over REPA Transportbanden
REPA levert sinds 1993 transportbanden voor alle industrieën. Ook de fabricage van diverse rollen is een onderdeel van de werkzaamheden. Ga voor meer informatie over REPA naar: http://www.repatransportbanden.nl/

Meer informatie
Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 00 of gebruik ons contactformulier. Meer informatie en foto's van dit project vindt u op onze website onder het onderdeel "Projecten".