Een jaar lang feest!
Op 4 februari 2019 bestond Hercuton precies vijfentwintig jaar. Sinds onze oprichting in 1994 hebben we meer dan 400 bedrijfspanden gerealiseerd voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Van architectonische hoogstandjes in loftstijl tot distributiecentra van vele tienduizenden vierkante meters. Met een kalender vol feestelijke evenementen en acties vieren we een jaar lang onze 25ste verjaardag!

De medemens centraal
Tijdens de viering zetten we de medemens centraal. Ivo van der Mark, directeur: “Bouwen is mensenwerk. Het succes van Hercuton hebben we dan ook te danken aan onze hechte club medewerkers. Stuk voor stuk mensen met hart voor de zaak die blij worden van hun werk en de projecten die we samen realiseren. Dat gevoel willen we delen en dat pakken we groots aan. Onze kalender staat een jaar lang vol met bijzondere activiteiten en evenementen, variërend van een veiling voor het goede doel en een wandeling met ouderen tot een unieke singlesparty. Kortom, All you need is Hercuton.” In onderstaande video vertelt Ivo meer over dit jubileumjaar en worden de vrijgezellen in vogelvlucht voorgesteld.

ALL YOU NEED IS HERCUTON Singlesparty
De kick-off van het jubileumjaar vindt plaats op Valentijnsdag met een presentatie van de vrijgezelle medewerkers van Hercuton. Geïnteresseerden in een ontmoeting kunnen zich aanmelden voor de unieke ‘All you need is Hercuton Singlesparty’ in april. Het belooft een heel bijzonder feestje te worden compleet met DJ, hapjes en drankjes! Lees hier meer over de singles en hoe je je kunt aanmelden.

Na deze feestelijke aftrap verrassen we elke maand een andere doelgroep op een activiteit of evenement. Niets missen? Volg dan onze social media-kanalen!

Bekijk alle afbeeldingen