Geplaatst op 05 oktober 2021

Het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep heeft haar commerciële team uitgebreid. Per 1 oktober zijn Louis van de Klok en Job Kuijpers beiden aangetreden in de functie van Commercieel Manager.
Het Cluster Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in conceptmatige nieuwbouw in prefab beton, staal en hout onder de merknamen Hercuton, Remco Ruimtebouw en Woody Building Concepts. Om de bouwconcepten nog sterker in de markt te zetten is het commerciële team uitgebreid.

Louis van de Klok werkte eerder bij het Cluster Bedrijfshuisvesting. Na een korte uitstap is hij nu weer terug op zijn eerdere plek waar hij zijn kwaliteiten op commercieel gebied reeds heeft bewezen. Job Kuijpers vervulde eerder commerciële functies binnen de vastgoedsector. Met zijn positieve en klantgerichte instelling is hij altijd op zoek naar de beste oplossingen op het gebied van bedrijfshuisvesting. Louis en Job zullen zich vanuit hun functie richten op het nog sterker in de markt zetten van bovengenoemde bouwconcepten. Wij wensen Louis en Job veel succes!

Louis is bereikbaar via l.vandeklok@bhv.jajo.com of telefonisch via 06 – 82 09 10 10 en Job via j.kuijpers@bhv.jajo.com of 06 – 82 06 05 18.