Hercuton geeft reuze LEGO-speelhoek weg

NIEUWKUIJK – Dit jaar bestaat Hercuton 25 jaar en dat wordt gevierd met een kalender vol feestelijke evenementen en acties. Gedurende het jaar staat de medemens centraal met als thema "All you need is Hercuton". Elke maand zet het Nieuwkuijkse bouwbedrijf een andere doelgroep in het zonnetje. In de maand mei zijn dat organisaties die zich inzetten voor kinderen. Eén van deze organisaties gaat Hercuton blij maken met een reuze LEGO-speelhoek.

Toepasselijke prijs
De werkwijze van Hercuton is te vergelijken met LEGO. Uiteraard bouwen ze niet met LEGO-blokken, maar wel met prefab beton. Grote, geprefabriceerde, elementen waarmee gebouwen in ontelbare vormen gerealiseerd kunnen worden. Het productgamma bestaat in feite uit zesduizend LEGO-blokjes waaruit een gebouw samengesteld wordt. De LEGO-speelhoek is dan ook een toepasselijke prijs.

De LEGO-speelhoek heeft een waarde van € 560,00 en bevat maar liefst 212 reuze kunststof bouwblokken in verschillende kleuren. Hiermee kunnen de kinderen hun fantasie en bouwkunsten eindeloos de vrije loop laten. Op basis van een online verkiezing kan iedereen een organisatie aandragen die hij of zij een warm hart toedraagt.

Wie maakt er kans
Organisaties die zich inzetten voor of werken met kinderen maken kans op deze prijs. Tot en met 9 mei kan men via de social media-kanalen van Hercuton organisaties aandragen die deze speelhoek goed kunnen gebruiken. Hieruit worden vier kanshebbers geselecteerd die het meest aansluiten bij de kernwaarden van het bedrijf. Op 10 mei worden de genomineerden online bekendgemaakt en kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. Op donderdag 23 mei maakt Hercuton de winnaar van de LEGO-speelhoek bekend.

Nomineren
Meer informatie over de actie en hoe u een organisatie kunt nomineren vindt u op www.hercuton.nl/jubileum. Hier leest u ook meer over de andere acties die Hercuton organiseert in het kader van haar 25-jarig bestaan.