Aan de Finlandlaan in Hazerswoude-Dorp werd vorige week de eerste paal geslagen voor de turn-key nieuwbouw van VDH Solar. De paal was door de kinderen van opdrachtgever Lucien van der Heijden vrolijk beschilderd. Onder toeziend oog van vele belangstellenden sloegen de kleine Van der Heijdens de 1e paal vakkundig in de grond.

Combinatie van loft en industrieel
In het pand komt naast een bedrijfsruimte met entresolvloer ook een kantoorgedeelte. Deze ruimte wordt uitgevoerd in loft architectuur. Deze stijl kenmerkt zich door grote ruimtes, hoge plafonds en veel licht. Het gebouw heeft een oppervlakte van 5.110 m2 en is ontworpen door Visie Architecten uit Monster.

De opdrachtgever is zelf leverancier is van zonnepanelen, dus de voorkeur voor een duurzaam pand is vanzelfsprekend. Er is dan ook bewust gekozen voor een betonnen constructie met betonnen dak, zodat het pand geschikt is om zonnepanelen op te plaatsen. De gevels worden uitgevoerd met stalen sandwichpanelen.

Lees meer over dit project.