Nieuwbouw distributiecentrum Zaltbommel

Op het laatste grote kavel van bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel ontwikkelt Hercuton een nieuw en modern distributiecentrum van ca. 41.500 m2. Het gebouw is opgesplitst in 4 delen, voorzien van kantoorruimtes en kan naar wens worden gecombineerd of apart worden verhuurd.

Flexibel in gebruik
De oppervlaktes variëren van 8.960 m2 tot 11.200 m2. Het distributiecentrum wordt onder meer voorzien van een sprinkler installatie en elektrisch hydraulische dock levelers. De stapel hoogte voor goederen bedraagt 12.2 meter. De maximale gemiddelde vloerbelasting bedraagt 40 kN/m2 en de puntbelasting 80 kN/m2. Rondom het terrein staat een hekwerk met elektrisch gestuurde toegangspoort. Daarnaast is het buitenterrein voorzien van parkeerplaatsen en buitenverlichting.

Aparte parkeerplekken per kantoor
Alle kantoren hebben zicht op zowel het buitenterrein als het distributiecentrum. Ze zijn voorzien van technische installaties, toiletten, pantry’s en aluminium kozijnen met HR++ glas. Kenmerkend aan de kantoren is de duurzame houten gevelbekleding.

Duurzaam, veilig en centraal
Bedrijventerrein De Wildeman bevindt zich vlak onder het hart van Nederland aan de A2. Het is een duurzaam en veilig bedrijventerrein, uitstekend bereikbaar en onderdeel van de Logistieke Hotspot Rivierenland. Er vindt op het gebied van veiligheid een intensieve samenwerking plaats tussen de ondernemers die er gevestigd zijn, de gemeente Zaltbommel en ondersteunende diensten als politie en brandweer. Op slechts 500 meter afstand bevindt zich een busverbinding.

Bekijk nu de animatievideo!

 

 

 

 

Meer informatie
Wilt u meer weten over deze ontwikkeling? Vraag dan nu de brochure aan via ons contactformulier! U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 205 34 00.