Paasverrassing voor Voedselhulp de Helpende hand

PAASVERRASSING VOOR VOEDSELHULP DE HELPENDE HAND

NIEUWKUIJK - Met een kalender vol feestelijke evenementen en acties viert Hercuton een jaar lang haar 25ste verjaardag met als thema "All you need is Hercuton". Gedurende dit jaar staat de medemens centraal. Elke maand wordt een andere doelgroep op een positieve manier in het zonnetje gezet. Deze maand heeft het Nieuwkuijkse bouwbedrijf de leden van Voedselhulp “De Helpende hand” in Vlijmen verrast.

Veel mensen vallen tussen wal en schip
Wilma Blom, oprichter van Voedselhulp “De Helpende Hand”, zet zich sinds oktober 2018 met hart en ziel in voor  gezinnen uit de gemeente Heusden en omstreken. Wilma: “In Nederland leven veel gezinnen met een inkomen op of net boven de bijstandsnorm waardoor zij niet in aanmerking komen voor de voedselbank. Zij vallen dus tussen wal en schip.” Voedselhulp “De Helpende Hand” ondersteunt deze gezinnen door het aanbieden van voedselpakketten.

Paaspakketten
“Deze pakketten kan ik samenstellen door producten die donateurs, zoals supermarkten, bakkerszaken en groente- en zuivelboeren, ons schenken. We hebben al een aantal trouwe donateurs, maar kunnen helaas nog niet wekelijks alle gezinnen voorzien van een voedselpakket.” aldus Wilma. Reden voor Hercuton om 60 gezinnen te verrassen met een tas vol lekkere paasproducten, zodat ook zij kunnen genieten van een gezellig paasontbijt.

Meer bijzondere activiteiten
Hercuton verloot in mei een grote LEGO speelhoek onder organisaties/doelen die zich inzetten voor kinderen. Niets missen van de jubileum activiteiten van Hercuton? Houd dan de social media kanalen in de gaten.

Ga voor meer informatie over ons jubileum naar: https://www.hercuton.nl/jubileum.

Wilt u contact opnemen met Wilma? Stuur dan een e-mail naar: voedselhulp@ziggo.nl

 

Bekijk alle afbeeldingen