Op zaterdag 1 juni a.s. vindt de Dag van de Bouw plaats. U bent op deze dag tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op de bouwplaats van project De Voorwaarts. Hier realiseert Hercuton een winkelcentrum van ruim 22.000 m2.

De bouwwerkzaamheden worden op het volgende adres verricht:
De Voorwaarts 55
7321 BT  APELDOORN
De ingang van het bouwterrein ligt aan de kant van de voetbalvereniging WSV en naast het pand van Omnisport. Parkeergelegenheid op het parkeerterrein voor Omnisport en parkeerterrein Intratuin.

ROUTEBESCHRIJVING

Per auto

- Vanuit de richting Zwolle: rijd via de A50 en neem afslag 25 Apeldoorn-noord.
Neem op de A50 afslag 25 Apeldoorn-noord en volg de route richting Apeldoorn. Sla bij het naderen van de ringweg linksaf en volg de route Ring Noord (oost). Wanneer u de ring ongeveer 4 kilometer blijft volgen, heeft u De Voorwaarts bereikt.

- Vanuit de richting Arnhem: rijd via de A50 en neem afslag 24 Apeldoorn.
Neem op de A50 afslag 24 Apeldoorn en volg de route richting Apeldoorn. Sla wanneer u de ringweg nadert linksaf en volg de route Ring Zuid (oost). Blijf de ring ongeveer 200 meter volgen en u bent aangekomen bij De Voorwaarts.

- Vanuit de richting Deventer: rijd via de A1 en neem afslag 21 Voorst.
Neem op de A1 afslag 21 Voorst en volg daarna route richting Apeldoorn. Wanneer u de ringweg nadert, dient u linksaf te slaan en de route Ring Zuid (oost) te volgen. Wanneer u de ring ongeveer 200 meter volgt, heeft u De Voorwaarts bereikt.

- Vanuit de richting Amersfoort: rijd via de A1 en neem afslag 19 Hoenderloo.
Neem op de A1 afslag 19 Hoenderloo en volg de route richting Apeldoorn. Bij het naderen van de ringweg, dient u rechtsaf te slaan en de route Ring Zuid (oost) te volgen. Als u de ring ongeveer 6 kilometer blijft volgen, bent u bij De Voorwaarts aangekomen.

Navigatiesysteem
Het kan zijn dat De Voorwaarts nog niet in uw navigatiesysteem staat, omdat deze weg relatief nieuw is. Mocht u gebruik willen maken van uw navigatiesysteem, kunt u Laan van Erica 50, 7321 BX Apeldoorn aanhouden.

Per Openbaar vervoer
Bij De Voorwaarts bevinden zich twee stations in de buurt. Station Apeldoorn Osseveld en Station Apeldoorn De Maten. U bereikt De Voorwaarts vanaf Station Osseveld te voet ongeveer in 10 minuten en Station De Maten in ongeveer 2 minuten.

Te voet vanaf Station De Maten
Vanaf station De Maten rechtsaf de weg volgen en voorbij de Americahal loopt u linksaf richting De Voorwaarts.

Te voet vanaf station Osseveld
Vanaf station Osseveld richting de weg lopen. Hierna dient u het spoor over te steken en de weg te blijven volgen. Bij de stoplichten en het tankstation loopt u rechtdoor. U ziet recht voor u De Voorwaarts.

Per bus
Lijn 4 richting Maten Hoeve brengt u bij De Voorwaarts. Wanneer u bij halte Laan van Erica arriveert, is de loopafstand ongeveer 10 minuten.

Te voet vanaf Laan van Erica
U dient over te steken bij het kruispunt richting de spoorovergang. Voorbij de spoorovergang ziet u de Americahal. Loop langs de Americahal en wanneer u hier voorbij bent ziet u aan de linkerzijde de Voorwaarts.