Geplaatst op 16 januari 2020

Goede start van 2020

Per 1 januari hebben we ons commerciële team uitgebreid. Louis van de Klok en Martijn Lucassen zijn gestart als Commercieel Manager binnen het Cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep.

Het Cluster Bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in conceptmatig nieuwbouw in prefab beton, staal en hout onder de merknamen Hercuton, Remco Ruimtebouw en Woody Building Concepts. Om verdere groei te realiseren is het commerciële team uitgebreid.

Louis van de Klok startte zijn loopbaan bij het Cluster Bedrijfshuisvesting in 2017. Hij heeft zijn kwaliteiten op commercieel gebied reeds bewezen in zijn functie als Planontwikkelaar. De overgang naar Commercieel Manager is dan ook een logische ontwikkeling en een mooie stap in zijn carrière. Martijn Lucassen vervulde eerder commerciële functies binnen de vastgoedsector. Met zijn positieve instelling is hij altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Louis en Martijn zullen zich vanuit hun functie richten op het nog sterker in de markt zetten van bovengenoemde bouwconcepten.

Louis is bereikbaar via l.vandeklok@bhv.jajo.com of telefonisch via 06 – 22 82 06 15 en Martijn via m.lucassen@bhv.jajo.com of 06 – 82 90 32 68.

Wij wensen Louis en Martijn veel succes!