Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton, hout en staal in heel Nederland. Wil jij ons team komen versterken? Hercuton is op zoek naar een initiatiefrijke Bouwkundig Tekenaar/Modelleur. In deze functie houd je je bezig met het ontwerpen, detailleren en uittekenen van projecten. Je verricht je werkzaamheden vanaf de ontwerpfase  tot en met de oplevering van een project, voornamelijk in de utiliteitsbouw.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week en jouw werkplek is binnen ons prachtig kantoorpand in Nieuwkuijk. 

Wie zijn wij?
Hercuton is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Remco Ruimtebouw, Woody Building ConceptsHafkon International, ServicebouwPlus, pvvT en Ocmer het Cluster Bedrijfshuisvesting. Wij zijn gezamenlijk gevestigd in Nieuwkuijk en Lódz (Polen), opereren ieder vanuit onze eigen merknaam en beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Samen bieden wij de beste oplossing voor elk bedrijfshuisvestingsvraagstuk in binnen- en buitenland met meerdere product-markt-combinaties.

Functieprofiel
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een afgeronde HBO of MBO opleiding Bouwkunde die - bij voorkeur - ervaring heeft in een soortgelijke functie. Je bent een BIM-modelleur (Revit en/of Tekla) of een CAD-tekenaar die BIM-modelleur wil worden. In het laatste geval leiden wij je op.

Ben jij een echte teamplayer die zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneert? Ben je daarnaast communicatief vaardig, werk je oplossingsgericht en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kun je bij ons verwachten?
Je gaat werken bij een onwijs leuke organisatie waarbij open- en duidelijkheid voorop staan. Er heerst een informele sfeer waardoor je je snel thuis voelt. Iedere vrijdagmiddag ben je welkom in ons eigen bruin café om te proosten op de mooie projecten die we samen realiseren. Daarnaast hebben we een zeer leuke en actieve personeelsvereniging. Uiteraard belonen we je met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw en Infra voor UTA-personeel.

Interesse
Hebben we je interesse gewekt en kan je niet wachten om je aan te sluiten bij het team van Hercuton? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar solliciteren@hercuton.jajo.com. Solliciteren kan ook via ons sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Toine van Ekeren (projectleider Engineering) via telefoonnummer 088 205 34 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Benieuwd hoe het is om bij Hercuton te werken? Bekijk onze film!