Vacature ervaren Uitvoerder

Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton, hout en staal in heel Nederland.

Wil jij werken in een gezond groeiend bedrijf waar een informele collegiale sfeer heerst? Wij hebben een vacature voor de dynamische functie van Uitvoerder. Als Uitvoerder ben je werkzaam in een projectteam dat bestaat uit een projectleider, projectvoorbereider, tekenaar en uitvoerder. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van het project tot en met oplevering. Als eindverantwoordelijke ben je vraagbaak voor alle betrokken partijen op de bouwplaats en weet je hen op een positieve manier te begeleiden.  Dit houdt in dat je zowel je eigen collega’s als medewerkers van onderaannemers aanstuurt.

We realiseren projecten door het hele land. In jouw functie als Uitvoerder heb je geen vaste standplaats. Je vindt het geen probleem veel te reizen om uitdagende en complexe projecten te realiseren.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. 

Wie zijn wij
Hercuton is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, Hafkon International, ServicebouwPlus, pvvT en Ocmer het Cluster Bedrijfshuisvesting. Wij zijn gezamenlijk gevestigd in Nieuwkuijk en Lódz (Polen), opereren ieder vanuit onze eigen merknaam en beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Samen bieden wij de beste oplossing voor elk bedrijfshuisvestingsvraagstuk in binnen- en buitenland met meerdere product-markt-combinaties.

De functie
Je start procedures op en maakt (deel)planningen met betrekking tot materieel, personeel en (prefab) bouwproducten. Je coördineert bouwstroom, bouwwater en de verzorgt mede de inrichting van de bouwplaats. Ook het (laten) uitzetten van het peil behoort tot je werkzaamheden.

Je instrueert en coördineert je collega’s op de bouwplaats. Dit betreft zowel eigen collega’s als medewerkers van onderaannemers. Hercuton heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Jij besteedt hier dan ook veel aandacht aan op de bouwplaats, waarbij je er samen met je collega’s voor zorgt dat de bouwplaats veilig is en blijft.

Je durft collega’s aan te spreken op hun gedrag en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je verricht binnen jouw functie ook adhoc werkzaamheden en verliest de kwaliteit en het grotere belang niet uit het oog. De planning en het budget weet jij goed te bewaken, bouwmaterialen roep je tijdig af en snel schakelen is voor jou geen enkel probleem. Je  neemt deel aan verschillende overleggen met o.a. het projectteam en het Uitvoerdersoverleg. Je werkt nauwkeurig en zorgt voor een correcte bouwadministratie.

Wat wij van jou vragen
Kan je je vinden in het volgende functieprofiel?

Je bent oplossingsgericht en weet win- winsituaties te creëren. Je bent organisatorisch sterk en beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je vindt het prettig om samen te werken in een projectteam. Je denkt in mogelijkheden en weet rust te bewaren. Door een goede samenwerking worden er kwalitatief goede gebouwen gerealiseerd die voldoen aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt goed  onderhandelen en durft buiten de kaders te denken. Je hebt kennis van bouwkosten en hebt een goed technisch inzicht.

Je bent communicatief sterk en kunt met verschillende gesprekspartners uit de voeten. Je hebt een klant-, resultaat- en kwaliteitsgerichte instelling en weet zowel financiën als klanttevredenheid te managen.

We zoeken iemand met:

  • Een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde
  • HBO werk- en denkniveau
  • 5 jaar werkervaring als Uitvoerder binnen de bouwsector

Je hebt ervaring met:

  • Turn-key opdrachten (afbouw en installaties)

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een uitdagende baan bij een toonaangevende, innovatieve en energieke organisatie waarin open- en duidelijkheid voorop staan. Binnen onze organisatie heerst een informele sfeer waardoor iedereen zich snel thuis voelt. We hebben een onwijs leuke en actieve personeelsvereniging en iedere vrijdagmiddag ben je welkom in ons eigen bruin café om te proosten op de mooie projecten die we samen weten te realiseren.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw en Infra voor UTA-personeel. Daarnaast bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse
Hebben we je interesse gewekt en kan je niet wachten om je aan te sluiten bij het team van Hercuton? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar solliciteren@hercuton.jajo.com. Solliciteren kan ook via ons sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Benieuwd hoe het is om bij Hercuton te werken? Bekijk onze film!