Vacature Manager Realisatie (MT lid)

Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton en staal in heel Nederland.

Wil jij werken in een gezond groeiend bedrijf waar een informele collegiale sfeer heerst? Wij hebben een vacature voor de dynamische en afwisselende functie van Manager Realisatie (MT lid). Je werkt aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten met variërende producten. Samen met een team van betrokken medewerkers zorg je ervoor dat er kwalitatief goede gebouwen gerealiseerd worden die voldoen aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Binnen de functie kun je jezelf persoonlijk ontwikkelen en je kennis vergroten over het gehele bouwproces. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week en jouw werkplek is binnen ons prachtig kantoorpand in Nieuwkuijk.

Plaats in de organisatie:
Hercuton is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Remco Ruimtebouw, Hafkon International, ServicebouwPlus, pvvT en Ocmer het Cluster Bedrijfshuisvesting. Wij zijn gezamenlijk gevestigd in Nieuwkuijk en Lodz (Polen), opereren ieder vanuit onze eigen merknaam en beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Samen bieden wij de beste oplossing voor elk bedrijfshuisvestingsvraagstuk in binnen- en buitenland met meerdere product-markt-combinaties.

De afdeling Realisatie bestaat uit de afdelingen projectleiding, projectvoorbereiding, uitvoering, montage, grondwerk, werkorganisatie en magazijn. Je stuurt in deze functie ongeveer 50 medewerkers aan, rapporteert direct aan de Algemeen Directeur en werkt nauw samen met de Manager Planontwikkeling.

De functie
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van projecten volgens overeengekomen processen. Je stuurt op een motiverende en coachende wijze de projectteams aan en bent verantwoordelijk voor de totale projectplannen, het budget en de projectdefinitie. Je (laat) projectrisico’s in kaart brengen en beheersen. Je zorgt voor de correcte financiële afhandeling binnen de projecten, evalueert deze met alle betrokkenen en levert diverse rapportages aan. Je ziet erop toe dat een veilige werkomgeving gewaarborgd blijft en helpt individuele medewerkers zich verder persoonlijk te ontwikkelen.

Als MT-lid ben je medeverantwoordelijk voor het op te stellen businessplan en de uitvoering hiervan. Je zoekt continu naar kansen om de efficiency en kwaliteit te verbeteren op het gebied van o.a. productie efficiency, kostprijsbeheersing, doorlooptijd en processen. Je denkt actief mee en adviseert over nieuwe ontwikkelingen in het werkgebied. Bij diverse overleggen fungeer je als voorzitter. Door middel van zelfstudie (al dan niet ondersteund door het bedrijf) blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de bouw en zorg je voor een blijvende persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij van jou vragen
Kan je je vinden in het volgende functieprofiel?

Wij zijn op zoek naar een natuurlijke energieke leider met een positieve uitstraling die denkt in oplossingen. Daadkracht, veranderingsbereidheid en duidelijkheid zijn woorden die jou op het lijf geschreven zijn.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau richting Bouwkunde / Bedrijfskunde en beschikt over minimaal 8 tot 10 jaar relevante werkervaring in de bouw. Je hebt kennis van managementtechnieken en projectmanagement en beschikt over cijfermatig inzicht.

Je kracht ligt in het motiveren en enthousiasmeren van je team. Je bent communicatief sterk en kunt zowel strategisch als operationeel met verschillende gesprekspartners uit de voeten. Daarnaast beschik je over leidinggevende capaciteiten, ben je resultaatgericht en heb je een proactieve houding. Je bent in het bezit van een VOL VCA certificaat.

Leeftijdsindicatie:34 - 45 jaar

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een uitdagende baan bij een toonaangevende, innovatieve en energieke organisatie waarin open- en duidelijkheid voorop staan. Binnen onze organisatie heerst een informele sfeer waardoor iedereen zich snel thuis voelt. We hebben een onwijs leuke en actieve personeelsvereniging en iedere vrijdagmiddag ben je welkom in ons eigen bruin café om te proosten op de mooie projecten die we samen weten te realiseren.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw en Infra voor UTA-personeel. Daarnaast bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse
Hebben we je interesse gewekt en kan je niet wachten om je aan te sluiten bij het team van Hercuton? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar solliciteren@hercuton.jajo.com. Solliciteren kan ook via ons sollicitatieformulier.

Benieuwd hoe het is om bij Hercuton te werken? Bekijk onze film!

 

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.