Vacature Plancoördinator

Beton saai? Helaas dan moeten we je teleurstellen. Vraag het maar aan onze medewerkers. Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton. En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton, hout en staal in heel Nederland.

Wil jij werken in gezond groeiend bedrijf waar een informele collegiale sfeer heerst? Wij hebben een vacature voor de uitdagende en afwisselende functie van Plancoördinator. Je werkt aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten met variërende producten. Samen met een team van betrokken medewerkers zorg je ervoor dat er kwalitatief goede gebouwen gerealiseerd worden die voldoen aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Binnen de functie kun je jezelf persoonlijk ontwikkelen en je kennis vergroten over het gehele bouwproces. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week en jouw werkplek is binnen ons prachtig kantoorpand in Nieuwkuijk.

Wie zijn wij
Hercuton is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Remco Ruimtebouw, Woody Building ConceptsHafkon International, ServicebouwPlus, pvvT en Ocmer het Cluster Bedrijfshuisvesting. Wij zijn gezamenlijk gevestigd in Nieuwkuijk en Lódz (Polen), opereren ieder vanuit onze eigen merknaam en beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Samen bieden wij de beste oplossing voor elk bedrijfshuisvestingsvraagstuk in binnen- en buitenland met meerdere product-markt-combinaties.

Je bent als onderdeel van het projectteam, met wisselende projectteamleden, vanaf de initiatiefase tot en met contractvorming bij een bouwproject betrokken. Een projectteam bestaat uit een commercieel adviseur, (externe) architect, planontwikkelaar, plancoördinator, bouwkundig tekenaar en constructeur. Je rapporteert direct aan de Manager Planontwikkeling.

Wat ga je doen
Binnen deze afwisselende functie ben je onder meer verantwoordelijk voor het maken van haalbaarheidsstudies en voorbereidingsplanningen. Je hebt een coördinerende rol binnen het project- en uitvoeringsteam. Je maakt begrotingen en offertes, zorgt voor de betrouwbaarheid hiervan en bewaakt het offertetraject tot en met de aannemingsovereenkomst. Daarnaast breng je advies uit over bouwmethoden en toe te passen materialen en stelt alternatieven voor.

Je bent ook verantwoordelijk voor het opstellen van technische omschrijvingen en onderhoud contacten met de architect, constructeur, onderaannemers, leveranciers en alle partijen die nodig zijn om het project goed te laten verlopen. Je controleert de aangeleverde gegevens van architect en constructeur op juistheid, uitvoerbaarheid en (financiële) haalbaarheid en neemt deel aan diverse overleggen.

Je levert een bijdrage aan het kansen- en risicodossier, stelt het doelbudget op en bewaakt deze. Je draagt bij aan het analyseren van uitgebrachte offertes en houdt deze bij in een databestand. Je bouwt een kengetallendatabase / moederbegroting op en zorgt ervoor dat deze up-to-date blijft. Daarnaast voer je overleg met het uitvoeringsteam met betrekking tot de haalbaarheid en overdracht van het bouwproject. Door middel van zelfstudie (al dan niet ondersteund door het bedrijf) blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de bouw en zorg je voor een blijvende persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij van jou vragen
Wij vragen van jou een proactieve werkhouding met een positieve uitstraling. Je bent communicatief sterk, beschikt over commercieel inzicht en kunt met verschillende gesprekspartners uit de voeten. Je vindt het prettig om samen te werken in een projectteam, kunt goed onderhandelen en bent in staat om SAMEN met het projectteam tot een goed resultaat te komen.

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (commerciële) Bouwkunde of een aantoonbaar vergelijkbaar werk- en denkniveau. Naast aanvullende relevante opleiding/ervaring op het gebied van calculatie en techniek heb je ook ervaring met Ibis-Trad en MS-Office en beschik je over een VOL VCA certificaat.

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een uitdagende baan bij een toonaangevende, innovatieve en energieke organisatie waarin open- en duidelijkheid voorop staan. Binnen onze organisatie heerst een informele sfeer waardoor iedereen zich snel thuis voelt. We hebben een onwijs leuke en actieve personeelsvereniging en iedere vrijdagmiddag ben je welkom in ons eigen bruin café om te proosten op de mooie projecten die we samen weten te realiseren.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw en Infra voor UTA-personeel. Daarnaast bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse
Hebben we je interesse gewekt en kan je niet wachten om je aan te sluiten bij het team van Hercuton? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar solliciteren@hercuton.jajo.com. Solliciteren kan ook via ons sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Benieuwd hoe het is om bij Hercuton te werken? Bekijk onze film!