Vacature Projectvoorbereider

Als Projectvoorbereider ben je werkzaam op de afdeling Realisatie. Je werkt in een projectteam dat bestaat uit een projectleider, projectvoorbereider, tekenaar en uitvoerder. Samen met het projectteam, met wisselende projectteamleden, ben je verantwoordelijk voor het gehele project vanaf verkoop tot en met oplevering. Binnen dit projectteam heb jij een zeer belangrijke rol.

In de voorbereiding (vergunningsfase) breng je je kennis in van onder meer de kosten, planning en bouwtechniek om tot een geoptimaliseerd bouwplan te komen. Je verdiept jezelf hierbij continu in de laatste innovaties en past deze waar mogelijk toe binnen projecten.

In de uitvoeringsfase (werkvoorbereidingsfase) verricht je alle voorkomende werkvoorbereidingstaken zoals offertes aanvragen, prijsvergelijk opzetten, inkopen, beheren van meer- en minderwerk, kostenbewaking en veiligheid (V&G-dossier aanmaken).

Het betreft een fulltime functie (40 u p/w) en jouw werkplek is binnen ons prachtig kantoorpand in Nieuwkuijk.

De functie
Je voert dagelijks overleg met het projectteam en bent het aanspreekpunt voor de tekenaar, constructeur en uitvoerder. In de ontwerpfase breng je de nodige kennis in om tot een geoptimaliseerd ontwerp te komen waarbij gelet is op uitvoering, kosten, kwaliteit en veiligheid.

Je controleert bestekken, details en uitvoeringstekeningen en stelt planningen op. Je bent op kantoor het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je gaat op zoek naar prijs- en kwaliteit technische concurrerende alternatieven om onze opdrachtgevers op voorsprong te helpen en bent in staat per onderdeel een prijsvergelijk op te stellen.

Je onderhoudt contacten met onderaannemers en leveranciers en verricht nacalculaties. Je houdt toezicht op en bewaakt het inkoopbudget. Ook het uittrekken, inkopen en bestellen van materialen alsmede het opstellen en verwerken van meer- en minderwerk en stelpostverrekeningen behoort tot je takenpakket.

Wat wij van jou vragen
Kan je je vinden in het volgende functieprofiel?

Je bent oplossingsgericht en weet win- winsituaties te creëren. Je vindt het leuk om van A tot Z bij een project betrokken te zijn, je bent besluitvaardig, je kunt goed  onderhandelen en durft buiten de kaders te denken. Je hebt kennis van bouwkosten en hebt een goed analytisch en technisch inzicht. Tijdens het commercieel traject geef je technische input en je biedt ondersteuning bij de contractvorming en uitwerking van de engineering tot het definitief ontwerp.

Je vindt het prettig om samen te werken in een projectteam en bent in staat om SAMEN met dit projectteam een bijdrage te leveren aan een zo veilig mogelijke werkomgeving op de bouwplaats. 

Je hebt een klant-, resultaat- en kwaliteitsgerichte instelling en weet zowel financiën als klanttevredenheid te managen. Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent communicatief sterk en kunt met verschillende gesprekspartners uit de voeten.

We zoeken iemand met:

  • Een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde
  • 3 tot 5 jaar werkervaring als Projectvoorbereider binnen de bouwsector
  • Kennis van verschillende contractvormen waaronder UAV- GC

Je hebt ervaring met:

  • MS Office
  • Werken conform FSC procedure
  • Turn-key opdrachten (afbouw en installaties)

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een uitdagende baan bij een toonaangevende, innovatieve en energieke organisatie waarin open- en duidelijkheid voorop staan. Binnen onze organisatie heerst een informele sfeer waardoor iedereen zich snel thuis voelt. We hebben een onwijs leuke en actieve personeelsvereniging en iedere vrijdagmiddag ben je welkom in ons eigen bruin café om te proosten op de mooie projecten die we samen weten te realiseren.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw en Infra voor UTA- personeel.
Daarnaast bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse
Hebben we je interesse gewekt en kan je niet wachten om je aan te sluiten bij het team van Hercuton? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar solliciteren@hercuton.jajo.com t.a.v. HR Adviseur Angélica Neelen. Solliciteren kan ook via ons sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met HR Adviseur Angélica Neelen via telefoonnummer 088 – 205 34 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.