Is organiseren jouw tweede natuur? Heb je oog voor detail en ben je pas echt in je element als je in een team mag werken? Dan zoeken we jou! Als Projectvoorbereider ben je werkzaam op de afdeling Realisatie en draag je een belangrijk steentje bij aan de projecten die wij door het hele land realiseren. Eyecatchers die we uitvoeren in prefab beton, staal, hout of een mooie combinatie!

Dit ga je bij ons doen:
Je werkt in een projectteam dat bestaat uit een projectleider, projectvoorbereider, tekenaar en uitvoerder. Samen met het projectteam (met wisselende teamleden) ben je verantwoordelijk voor het gehele project vanaf ontwerp tot en met oplevering. Je voert dagelijks overleg met het projectteam en bent het aanspreekpunt voor de tekenaar, constructeur en uitvoerder.

Ontwerpfase
Je brengt de nodige kennis in om tot een geoptimaliseerd ontwerp te komen waarbij gelet is op uitvoering, kosten, kwaliteit en veiligheid.

Voorbereiding (vergunningsfase)
Je breng je kennis in van onder meer de kosten, planning en bouwtechniek om tot een geoptimaliseerd bouwplan te komen. Je verdiept jezelf hierbij continu in de laatste innovaties en past deze waar mogelijk toe binnen projecten.

Uitvoeringsfase (werkvoorbereidingsfase)
Je verricht alle voorkomende werkvoorbereidingstaken zoals offertes aanvragen, prijsvergelijk opzetten, inkopen, beheren van meer- en minderwerk, kostenbewaking en veiligheid (V&G-dossier aanmaken). Je controleert bestekken, details en uitvoeringstekeningen en stelt planningen op. Je bent op kantoor het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je gaat op zoek naar prijs- en kwaliteit technische concurrerende alternatieven om onze opdrachtgevers op voorsprong te helpen en bent in staat per onderdeel een prijsvergelijk op te stellen.

Je onderhoudt contacten met onderaannemers en leveranciers en verricht nacalculaties. Je houdt toezicht op en bewaakt het inkoopbudget. Ook het uittrekken, inkopen en bestellen van materialen alsmede het opstellen en verwerken van meer- en minderwerk en stelpostverrekeningen behoort tot je takenpakket.

Dit vragen we van jou:
• Goede onderhandeling skills en weet win – winsituaties te creëren
• Up to date kennis van bouwkosten
• Je bent besluitvaardig en durft buiten de kaders te denken
• Scherp op financiën en stelt klanttevredenheid voorop
• Je kunt goed met verschillende gesprekspartners uit de voeten
• Een  afgeronde MBO of HBO - opleiding Bouwkunde
• 3 tot 5 jaar werkervaring als Projectvoorbereider binnen de bouwsector
• Kennis van verschillende contractvormen waaronder UAV- GC.
• Ervaring met:
 Werken conform FSC procedure
 Turn-key opdrachten (afbouw en installaties)

Dit bieden we jou:
• Een onwijs leuke organisatie! Bij Hercuton gaan we voor “Kwaliteit, Innovatief, Transparant en Samen”
• Een informele sfeer waardoor je je snel thuis voelt.
• Onze personeelsvereniging verrast je het gehele jaar door met leuke activiteiten
• Ons eigen bruin café waar je elke vrijdagmiddag welkom bent om te proosten op de mooie projecten die we samen realiseren
• Arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw en Infra voor UTA-personeel
• Passende secundaire arbeidsvoorwaarden
• Fulltime functie (40 u p/w)

Dit zijn wij:
Hercuton is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Remco Ruimtebouw, Woody Building ConceptsHafkon International, ServicebouwPlus, pvvT en Ocmer het Cluster Bedrijfshuisvesting. Wij zijn gezamenlijk gevestigd in Nieuwkuijk en Lódz (Polen), opereren ieder vanuit onze eigen merknaam en beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Samen bieden wij de beste oplossing voor elk bedrijfshuisvestingsvraagstuk in binnen- en buitenland met meerdere product-markt-combinaties.

Is dit dé baan voor jou?
Hebben we je interesse gewekt en kan je niet wachten om je aan te sluiten bij het team van Hercuton? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar solliciteren@bhv.jajo.com. Solliciteren kan ook via ons sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Benieuwd hoe het is om bij Hercuton te werken? Bekijk onze film!