Wielerclinic bij De Jonge Renner

4 Renners van de Elite/Beloftenselectie, 14 Hercutoncollega’s, een ploegleider, 2 volgwagens, 54 (bijna droge) kilometers en 0 lekke banden! Dat was het decor van de wielerclinic op 7 september jl.

Duurzame inzetbaarheid
Hercuton bestaat in 2019 vijfentwintig jaar en dat vieren we! Onze kalender staat een jaar lang vol met bijzondere activiteiten en evenementen waarbij de medemens centraal staat. In de maand september staan onze medewerkers centraal. Duurzame inzetbaarheid is een belangrijke pijler bij Hercuton. Voldoende beweging hoort hier ook bij. Wij stimuleren onze medewerkers dan ook op allerlei manieren om zo veel mogelijk te bewegen.

Worstenbrood en eierkoeken
Speciaal voor onze wielerliefhebbers organiseerde Wielervereniging De Jonge Renner (DJR) in Oosterhout een wielerevent. Hercuton is trotse sponsor van de opleidingsploeg. Op zaterdag 7 september hebben onze medewerkers onder begeleiding van 4 beloftes van DJR, een ploegleider en 2 volgauto’s een prachtige route afgelegd. Na een heerlijk Brabants worstenbroodje, broodjes en eierkoeken keerde iedereen met de nodige kilometers in de benen huiswaarts.

Bekijk hier de video van deze sportieve dag!