contentpagina 620x375 px De Jonge Renner

Wielervereniging De Jonge Renner

Om dit te bereiken ondersteunen wij een aantal grotere activiteiten in plaats van diverse kleinere activiteiten. Dit zijn activiteiten die het beste aansluiten op onze visie en die een zeer groot publiek bereiken. Zo helpt Hercuton onder meer de opleidingsploeg van Wielervereniging De Jonge Renner bij de realisatie van hun ambitie. Ook diverse sportverenigingen en regionale evenementen worden financieel door ons ondersteund.

Roparun Team Nieuwkuijk

Roparun Team Nieuwkuijk

Hercuton is trotse hoofdsponsor van Roparun Team Nieuwkuijk. Met deze sportieve uitdaging zamelt het team geld in voor mensen met kanker die geen uitzicht op genezing meer hebben. Hercuton is net als het team in Nieuwkuijk gevestigd en veel medewerkers komen uit de nabije regio.

De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam. De deelnemers leveren, in teamverband, een sportieve prestatie om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt ook uit het motto van de Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”