Bedrijfshal met kantoor Celieplant / Bouquetnet, Aalsmeer

Bedrijfshal met kantoor Celieplant / Bouquetnet
Nieuwbouw bedrijfshal met kantoor Celieplant / Bouquetnet
Nieuwbouw bedrijfshal met kantoor Celieplant / Bouquetnet door Hercuton b.v.
Bedrijfshal voor Celieplant / Bouquetnet door Hercuton b.v.
Bedrijfshal voor Celieplant / Bouquetnet door Hercuton b.v. uit Nieuwkuijk

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Distributiecentrum

Locatie Aalsmeer

Oppervlakte 11.049 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw bedrijfshal met kantoor

Het nieuwe, duurzame, onderkomen van Celieplant / Bouwquetnet is gevestigd op Businesspark Green Park Aalsmeer. Hercuton realiseerde het pand in slechts 8 maanden geheel turn-key. Voor Celieplant b.v. was al snel duidelijk dat deze nieuwbouw in prefab beton gerealiseerd zou worden. Vanwege de uitstraling én de eigenschappen van beton. De nieuwbouw is voorzien van de modernste technieken en er wordt aanzienlijk bespaard op onderhoud, energie en water.

Het betrof een Design & Build opdracht waarbij wij onze opdrachtgever met ons integrale betonbouwconcept volledig ontzorgd hebben. Van eerste schets tot en met sleutelklare oplevering en nazorg. Door vanaf het eerste contact optimaal samen te werken staat er nu een gebouw waar we allemaal trots op zijn!

De opdrachtgever van dit project is Groenland b.v. Het gebouw is ontworpen door Hercuton. De gebouwoppervlakte bedraagt 11.049 m², waarvan 10.439 m² begane grond en 610 m² verdiepingsvloer. In de bedrijfshal is een koelcel van ca. 5.500 m² aanwezig. De bedrijfshal is uitgevoerd in de kleur antraciet (Labrador). Ter plaatse van het kantoor en de entrees in de zijgevels is het glad beton in de kleur groen gecoat.

Jack van den BroekCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00


Klant aan het woord

Celieplant / Bouquetnet B.V.

Duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, onderscheid in de branche en cradle to cradle zijn belangrijke waarden voor mij. Ik ben geen vastgoedontwikkelaar. Hercuton heeft 100% maatwerk geleverd, perfect gedaan.

Bij binnenkomst proef je de sfeer: robuust, duurzaam, industrieel en persoonlijk. We zijn enorm blij met het pand.

John CelieDirecteur en eigenaar