Bedrijfspand met kantoor Allied Motion, Dordrecht

Hercuton heeft op bedrijventerrein Dordtse Kil III in Dordrecht een kantoor- en bedrijfsgebouw turn-key gerealiseerd. Deze ontwikkeling van Kadans Vastgoed uit Haaren is bestemd voor Allied Motion. Dit bedrijf ontwerpt en vervaardigt relatief kleine hoogwaardige elektromotoren voor medische, industriële en commerciële toepassingen. Bekijk project >
Nieuwbouw bedrijfspand kantoor
Kantoor binnenzijde nieuwbouw bedrijfspand Allied Motion
Hal binnenzijde bedrijfspand nieuwbouw

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Productieruimte

Locatie Dordrecht

Oppervlakte 2.640 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw bedrijfspand turn-key

Hercuton heeft op bedrijventerrein Dordtse Kil III in Dordrecht een kantoor- en bedrijfsgebouw turn-key gerealiseerd. Deze ontwikkeling van Kadans Vastgoed uit Haaren is bestemd voor Allied Motion. Dit bedrijf ontwerpt en vervaardigt relatief kleine hoogwaardige elektromotoren voor medische, industriële en commerciële toepassingen.

T&D Projectontwikkeling en Projectmanagement uit Rotterdam heeft huurder Allied Motion geadviseerd. Hercuton heeft samen met T&D in het voortraject Allied Motion een aantal ontwerpen en voorstellen aangeleverd en daarmee de basis gelegd voor een duurzame samenwerking.

De nieuwbouw is gerealiseerd op een kavel van 5.300 m². De gebouwoppervlakte bestaat uit 740 m² kantoorruimte, 1.900 m² bedrijfsruimte en 70 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Ron DrijverCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00