Bedrijfspand Univacco Foils Holland, Waalwijk

Univacco Foils Holland
Univacco buiten
Univacco buiten
Univacco binnen
Univacco binnen
Univacco binnen
Univacco binnen
Univacco buiten
Univacco buiten

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Locatie Waalwijk

Oppervlakte 7.000 m²

Status Opgeleverd

Turn-key nieuwbouw bedrijfspand op logistieke hotspot

In de nummer één logistieke hotspot van Nederland, Tilburg – Waalwijk, heeft Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw het nieuwe bedrijfspand voor Univacco Foils Holland BV gerealiseerd. Het bedrijf is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en het nieuwe, grotere bedrijfspand biedt de mogelijkheid om de activiteiten in de toekomst verder uit te breiden.

Ruimte voor de toekomst

Met een oppervlakte van circa 7.000 m2 op een bouwkavel van circa 10.000 m² is er in het nieuwe bedrijfspand ruimte voor zowel productie en opslag als kantoren. Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw heeft de nieuwbouw turn-key gerealiseerd. Dat houdt in dat ze naast de hoofdconstructie ook de afbouw van de kantoorruimtes, het buitenterrein, installaties, etc. voor hun rekening namen.

Opvallende verschijning

Het state-of-the-art bedrijfspand staat op een zichtlocatie langs de A59 bij Waalwijk. Wat in het oog springt bij het ontwerp is de opvallende goudkleurige gevel. Deze zal het voorbijrazende verkeer zeker niet ontgaan. Het ontwerp is afkomstig van Vogels Bouwmanagement. Zij verzorgden ook de complete bouwbegeleiding.

Meer informatie

Opdrachtgever                                : Univacco Foils Holland BV
Hoofdaannemer                             : Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw
Architect en bouwbegeleider       : Vogels Bouwmanagement

Over Univacco Foils

Univacco Foils Holland is één van de toonaangevende leveranciers van warmdrukfolie, koudfolie, holografische folies en special effect folies (SEF). Univacco Foils Holland BV is distributeur van internationaal producent Univacco Technology Inc. in Taiwan met meer dan 1.000 medewerkers wereldwijd. Naast Univacco Foils zal ook machinebedrijf Starfoil Technology Netherlands BV worden gehuisvest op deze nieuwe locatie. Starfoil Technology Netherlands bv is producent van drukmachines en spoel/wikkelmachines voor de folie-industrie.

Jack van den BroekCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00