Bedrijfsruimte met kantoor Aviocom, Lelystad

Hercuton heeft in Lelystad een nieuwe bedrijfsruimte met kantoor en dakterras gerealiseerd voor Aviocom. Een gedeelte van het pand wordt gebruikt voor de opslag van gevaarlijke stoffen.
Bedrijfsruimte met kantoor Aviocom in Lelystad
Aviocom is toeleverancier voor de vliegtuigindustrie. Zij ervaren onder meer het accumulerend vermogen van beton, de degelijkheid en de brandwerende eigenschappen als een pré. Het gebouw is ontworpen door Architectenburo De Jonge bv uit Kats. Het gebouw heeft een oppervlakte van ca. 1.000 m2. Het kantoor is uitgevoerd in semi-loft. Het pand is voorzien van een verdiepingsvloer van 365 m2 en een dakterras. De achtergevel is gecoat in de kleur blauw. De overige wanden zijn van een witte coating voorzien. De voorgevel is daarnaast voorzien van aluminium puien met daartussen blank aluminium gekleurde shingles.  
Bedrijfsruimte met kantoor Aviocom

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Opslag gevaarlijke stoffen

Locatie Lelystad

Oppervlakte 1.000 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw bedrijfsruimte met kantoor

Hercuton heeft in Lelystad een nieuwe bedrijfsruimte met kantoor en dakterras gerealiseerd voor Aviocom. Een gedeelte van het pand wordt gebruikt voor de opslag van gevaarlijke stoffen.
Aviocom is toeleverancier voor de vliegtuigindustrie. Zij ervaren onder meer het accumulerend vermogen van beton, de degelijkheid en de brandwerende eigenschappen als een pré. Het gebouw is ontworpen door Architectenburo De Jonge bv uit Kats.

Het gebouw heeft een oppervlakte van ca. 1.000 m². Het kantoor is uitgevoerd in semi-loft. Het pand is voorzien van een verdiepingsvloer van 365 m² en een dakterras. De achtergevel is gecoat in de kleur blauw. De overige wanden zijn van een witte coating voorzien. De voorgevel is daarnaast voorzien van aluminium puien met daartussen blank aluminium gekleurde shingles.

Louis van de KlokCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

06 - 82 09 10 10