Bedrijfsruimte met kantoor VDH Solar, Hazerswoude-Dorp

VDHsolar-19_MR
VDHsolar-15_MR
VDHsolar-17_MR
VDHsolar-16_MR
VDHsolar-14_MR
VDHsolar-7_MR
VDHsolar-4_MR
VDHsolar-5_MR
VDHsolar-9_MR
VDHsolar-10_MR
VDHsolar-11_MR
VDHsolar-1_MR
VDHsolar_MR
Hercuton bouwt nieuwbouw bedrijfsruimte met kantoor VDH Solar Hazerswoude-Dorp
Nieuwbouw bedrijfsruimte met kantoor VDH Solar Hazerswoude-Dorp door Hercuton
VDH Solar 8 d.d. 18-02-22
VDH Solar 3 d.d. 18-02-22
VDH Solar d.d. 21-03-22
VDH Solar 2 d.d. 21-03-22

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Locatie Hazerswoude-Dorp

Oppervlakte 11.000 m²

Status In uitvoering

Turn-key nieuwbouw bedrijfshal met kantoor

Voor opdrachtgever VDH Solar en Duitse partner Hans-Jürgen Kuttler bouwt Hercuton aan de Finlandlaan in Hazerswoude-Dorp een nieuwe bedrijfsruimte. In 2020 hebben we een bedrijfsruimte met kantoor opgeleverd voor VDH Solar. Inmiddels is het bedrijf alweer uit zijn jasje gegroeid en bouwen we een mooie uitbreiding: de oppervlakte van het magazijn wordt verdubbeld! Ook worden er vier extra docks geplaatst voor het laden en lossen van goederen.

Ontwerp

Het pand is ontworpen door Visie Architecten uit Monster. De opdrachtgever is zelf leverancier van zonnepanelen, dus de voorkeur voor een duurzaam pand is vanzelfsprekend. Er is dan ook bewust gekozen voor een betonnen constructie met betonnen dak, zodat het pand geschikt is om zonnepanelen op te plaatsen. Het gebouw heeft een oppervlakte van 5.110 m², de uitbreiding die in 2021 gerealiseerd meet ook circa 5.000 m².

Combinatie van loft en industrieel

De nieuwbouw bestaat uit een bedrijfsruimte met entresolvloer en een kantoorgedeelte. Het kantoor wordt uitgevoerd in loft architectuur. Deze stijl kenmerkt zich door grote ruimtes, hoge plafonds en veel licht. Ook zijn installaties gewoon zichtbaar, deze maken onderdeel uit van de architectuur. De gevels van de bedrijfshal worden uitgevoerd met zwarte, stalen sandwichpanelen.

Planning

Hercuton realiseert het nieuwe bedrijfspand turn-key. De eerste nieuwbouw werd begin 2020 opgeleverd. In augustus 2021 is gestart met de uitbreiding.

Over VDH Solar

VDH Solar is leverancier van complete zonnepaneel installaties. Het bedrijf uit Hazerswoude-Dorp heeft een ruim A-merk assortiment zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en toebehoren zoals monitoring en bekabeling. VDH Solar levert uitsluitend gecertificeerde A-merken, die zich onderscheiden in duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Klanten zijn technische installatiebedrijven, projectontwikkelaars en professionals in de bouw- en vastgoedsector.

Ron DrijverCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00