Bedrijfsverzamelgebouw GOB V, Rotterdam

Bedrijfsverzamelgebouw Gob
Bedrijfsverzamelgebouw Gob
Wilt u ook een bedrijfsverzamelpand laten bouwen? Dan bent u bij Hercuton aan het juiste adres!
Zowel onze opdrachtgever als de kopers van de units eisten een duurzaam en degelijk pand gebouwd door Hercuton uit Nieuwkuijk.
Het geheel is uitgevoerd in de kleuren antraciet (Labrador 250), rood-bruin (VM Rose 122) en gebroken wit (Wina 104).
U ziet hier de bouw van het bedrijfsverzamelgebouw.
Daarnaast is de opdrachtgever zeer te spreken over de totale ontzorging door Hercuton in het volledige proces. Voor, tijdens en na de bouw.

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfsverzamelgebouw

Locatie Rotterdam

Oppervlakte 3.219 m²

Status Opgeleverd

Zowel onze opdrachtgever als de kopers van de units eisten een duurzaam en degelijk pand. Goed geïsoleerd, inbraakveilig en onderhoudsarm. De opdrachtgever is hier zeer duidelijk over: bouwen doe je maar één keer en dan moet het goed zijn. Een stelling waar Hercuton zich goed in kan vinden. Eerder bouwde Hercuton voor deze opdrachtgever naar volle tevredenheid ook al een bedrijfsverzamelgebouw van 14 units in Zierikzee.

De brandwerendheid en de flexibele invulling speelden ook een grote rol. Daarnaast is de opdrachtgever zeer te spreken over de totale ontzorging door Hercuton in het volledige proces. Voor, tijdens en na de bouw.

Omschrijving

De gebouwoppervlakte bedraagt 3.219 m². Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 9 units en 1 groot kantoor. Het geheel is uitgevoerd in de kleuren antraciet (Labrador 250), rood-bruin (VM Rose 122) en gebroken wit (Wina 104). Evenals het pand in Zierikzee is ook het bedrijfsverzamelgebouw in Rotterdam door Hercuton ontworpen.

Louis van de KlokCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

06 - 82 09 10 10