Bedrijfsverzamelgebouw Santfort Bedrijfsunits, Zandvoort

Artist impression Santfort Bedrijfsunits in Zandvoort
Artist impression Santfort Bedrijfsunits in Zandvoort
Santfort dakoverzicht
Santfort tijdens de lunch
Santfort met pannen bekleding
Nieuwbouw Santfort Bedrijfsunits
Constructie Santfort Business Units
Santfort Bedrijfsunits nieuwbouw

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfsverzamelgebouw

Locatie Zandvoort

Oppervlakte 7.000 m²

Status Opgeleverd

Turn-key nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw

De bouw van de Santfort Bedrijfsunits in opdracht van Pact3D Zandvoort zijn inmiddels opgeleverd. Een nieuwe plek voor 39 Zandvoortse ondernemers! Alle Bedrijfsunits zijn verkocht.

Drie op een rij

De Santfort Bedrijfsunits komen in een mooi nieuwbouwrijtje te staan: naast het hoofdkantoor van Airforce en het bedrijfspand van Wilto Engineering. Beide gebouwen zijn ook door Hercuton gerealiseerd in samenwerking met Pact3D.

Het ontwerp

De Santfort Bedrijfsunits zijn uitgevoerd in gladde, geïsoleerde wanden in grijs-wit beton gecombineerd met keramische tegels in de kleur grijs. De Bedrijfsunits zijn verdeeld over twee gekoppelde gebouwen, samen goed voor een oppervlakte van circa 7.000 m².

Over Pact3D Zandvoort

Als ontwerpende ontwikkelaar werkt Pact3D Zandvoort aan uiteenlopende projecten, zowel in opdracht als in eigen ontwikkeling. Ieder project wordt volledig in 3D ontworpen, geëngineerd en uitvoeringsgereed uitgewerkt.

Bastiaan van Wieringen, Directeur bij Pact3D: “We werken graag samen met Hercuton vanwege de robuuste constructieopzet van het bouwsysteem en de flexibiliteit waarmee architectuur binnen dit systeem kan worden ingepast. Daarnaast hebben we al verschillende projecten samen met Hercuton ontwikkeld, altijd naar volle tevredenheid.”

De bouwmethode geeft eindgebruikers straks de vrijheid om de Santfort Bedrijfsunits te koppelen en flexibel in te richten: een duurzame langetermijninvestering dus.

 

Jack van den BroekCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00


In de pers