Bowlingcentrum Almere

Bowlingcentrum Almere
Bowlingcentrum Almere Hercuton in een tijdsbestek van slechts 2 jaar twee bowlingcentra gerealiseerd in Almere en Harderwijk. Opvallende panden met een robuuste, solide uitstraling. Gebouwd in semi-loft en voorzien van de modernste technieken.
Bowling Almere Met een oppervlakte van 2.964 m2 en maar liefst 24 bowlingbanen mag Bowling Almere zich met recht de op één na grootste bowlingbaan van Nederland noemen. Het pand is onder meer voorzien van een grand café, restaurant en buitenterras.
Nieuwbouw bowlingcentrum in Almere door Hercuton b.v.

Project specificaties

Soort gebouw Sport- en recreatieruimte

Locatie Almere

Oppervlakte 2.964 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw bowlingcentrum

Hercuton in een tijdsbestek van slechts 2 jaar twee bowlingcentra gerealiseerd in Almere en Harderwijk. Opvallende panden met een robuuste, solide uitstraling. Gebouwd in semi-loft en voorzien van de modernste technieken.

Bowling Almere

Met een oppervlakte van 2.964 m² en maar liefst 24 bowlingbanen mag Bowling Almere zich met recht de op één na grootste bowlingbaan van Nederland noemen. Het pand is onder meer voorzien van een grand café, restaurant en buitenterras. Architectenbureau De Jonge uit Breda heeft het pand ontworpen.

Gezien de grootte van bowlingcentrum Almere was voldoende parkeergelegenheid een vereiste. Opvallend is dat er dubbel grondgebruik toegepast is. Door zowel parkeerruimte onder als naast het gebouw te voorzien zijn de vierkante meters bedrijfsgrond optimaal gebruikt. Dit leidt tot een hogere bebouwingsgraad en zodoende lagere huur- of koopkosten.

Bowling Harderwijk

Bowling Harderwijk heeft een oppervlakte van 2.307 m², beschikt over een sfeervol restaurantgedeelte en 12 bowlingbanen.

Jack van den BroekCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00


Klant aan het woord

Bowling Harderwijk en Bowling Almere

De samenwerking met Hercuton is van meet af aan goed verlopen. Hun conceptmatige aanpak in combinatie met het product prefab beton bleek voor ons de juiste match. Bij de bouw van de complexen hebben we samen met Hercuton op alle fronten vooruitgedacht. Er is naar slimme oplossingen gezocht om onderscheidend en toekomstgericht te bouwen. Hercuton is een professionele organisatie die actief met ons meedenkt e...

Lees verder

Gerrit en Gert-Jan van MaanenEigenaar