Status: 
Referentie
Oppervlakte: 
11.049 m2
Projectinformatie: 

Het nieuwe, duurzame, onderkomen van Celieplant b.v. is ontworpen en gerealiseerd door Hercuton. Op 17 oktober 2013 is op Businesspark Green Park Aalsmeer de 1e paal geslagen voor deze bedrijfshal met kantoor. Eind november is Hercuton gestart met de bouw en eind mei 2014, slechts 8 maanden later, is het geheel turn-key opgeleverd.

Voor Celieplant b.v. was al snel duidelijk dat deze nieuwbouw in prefab beton gerealiseerd zou worden. Vanwege de uitstraling én de eigenschappen van beton. De nieuwbouw is voorzien van de modernste technieken en er wordt aanzienlijk bespaard op onderhoud, energie en water.

Het betrof een Design & Build opdracht waarbij wij onze opdrachtgever met ons integrale betonbouwconcept volledig ontzorgd hebben. Van eerste schets tot en met sleutelklare oplevering en nazorg. Door vanaf het eerste contact optimaal samen te werken staat er nu een gebouw waar we allemaal trots op zijn!

Het Project
De opdrachtgever van dit project is Groenland b.v. Het gebouw is ontworpen door Hercuton.

Omschrijving
Het gebouwoppervlakte bedraagt 11.049 m2 waarvan 10.439 m2 begane grond en 610 m2 verdiepingsvloer. In de bedrijfshal is een koelcel van ca. 5.500 m2 voorzien.

De bedrijfshal is uitgevoerd in de kleur antraciet (Labrador). Ter plaatse van het kantoor en de entrees in de zijgevels is het glad beton in de kleur groen gecoat.

Realisatie
De oplevering heeft mei 2014 plaatsgevonden.

Download nu de brochure van dit project!

Bekijk alle afbeeldingen