Status: 
Referentie
Oppervlakte: 
12.130 m2
Projectinformatie: 

Medio 2014 heeft Hercuton in Aalsmeer het uiterst duurzame onderkomen van Celieplant b.v. turnkey opgeleverd. Op 31 mei 2017 hebben wij elkaar opnieuw de hand geschud om een samenwerking met elkaar aan te gaan. Hercuton mag voor de 2e keer een nieuwe bedrijfshal met kantoor in Aalsmeer realiseren.

Vertrouwen
Celieplant / Bouquetnet is sinds 2014 gevestigd in een door Hercuton gerealiseerd bedrijfspand. Zij zijn enorm blij met het pand en zeer te spreken over de prettige samenwerking voor, tijdens en na de bouw. Dagelijks ervaren zij de voordelen van een prefab betonnen gebouw in relatie tot de producten waarmee zij werken.

Ook bij deze nieuwbouw ontzorgen wij Celieplant b.v. Zo verzorgen wij onder meer het ontwerp, de constructieberekeningen, de omgevingsvergunning, de bouw, afbouw en infra. De nieuwbouw heeft een oppervlakte van 12.130 m2 en de bedrijfshal wordt uitgevoerd in de kleur antraciet. De voorgevel wordt uitgevoerd in gecoat glad beton.

Uiterst duurzaam
Celieplant / Bouquetnet is exporteur op het gebied van bloemen, kamer- en tuinplanten. Het verzorgt de gehele logistiek van planten direct vanaf de kwekerij naar de grotere supermarkten binnen Europa. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid en koos in 2014 voor een prefab betonnen gebouw met mogelijkheden voor het recyclen en zuiveren van afvalwater en het hergebruiken van regenwater. Het pand is in 2015 voorzien van 2000 zonnepanelen.

Meer informatie
Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 00 of gebruik ons contactformulier.

Bekijk de eerste nieuwbouw van Celieplant.
Download de brochure van de eerste nieuwbouw van Celieplant.
Lees de ervaringen van de opdrachtgever!

Benieuwd naar het verhaal achter John Celie, Directeur van Celieplant, Bouquetnet en Bloominess? Kijk dan snel deze video.

 

Bekijk alle afbeeldingen