Combinatie van vier bedrijfsruimtes, Molenaarsgraaf

Bouwproject combinatie van vier bedrijfsruimtes
Bedrijfsruimte met woning en kantoor voor Nima Transport De nieuwe bedrijfsruimte met kantoor biedt Nima de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. Het pand voldoet aan de AEO veiligheidseisen, waarbij vrachtauto’s met lading binnen geparkeerd kunnen worden. De gebouwoppervlakte bedraagt 478 m2 waarvan 106 m2 verdiepingsvloer. De bedrijfsruimte is in de kleur Labrador (antraciet grijs) uitgevoerd.
Bedrijfsruimte met woning Jamo Holding B.V. De gebouwoppervlakte bedraagt 792 m2 waarvan 293 m2 verdiepingsvloer en 30 m2 dakterras. De bedrijfsruimte is uitgevoerd in natuursteengranulaat kleur Labrador (antraciet). Het glad beton van het kantoor en de woning zijn van een lichtgrijze coating voorzien.

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Kantoor

Locatie Molenaarsgraaf

Oppervlakte 2.877 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw bedrijfsruimtes

Hercuton realiseerde voor dezelfde opdrachtgever vier bedrijfsruimtes in Molenaarsgraaf. Deze variëren van een kantoorpand tot bedrijfsruimte met woning. Alle gebouwen zijn ontworpen door Hercuton.

Kantoorpand Brandwijk en Kon

Eén van de gebouwen is een kantoorpand voor Brandwijk & Kon B.V. Vanwege groei verhuisden zij naar een nieuwe locatie waarbij bewust gekozen is voor de regio Alblasserwaard. De gebouwoppervlakte bedraagt 872 m² waarvan 422 m² op de begane grond en 450 m² op de verdieping. Het gebouw is uitgevoerd in glad beton en gecoat in de kleuren antraciet en rood bruin.

Bedrijfsruimte met woning Van Hoorne Events & Theaterproducties

Dit bedrijf produceert theatervoorstellingen en evenementen. Daarnaast richten zij zich onder het label Van Hoorne Junior volledig op de familiemarkt. Zij kunnen in de nieuwe bedrijfsruimte wonen-werken combineren. De gebouwoppervlakte bedraagt 735 m² waarvan 216 m² verdiepingsvloer. De bedrijfsruimte is in de kleur Labrador (antraciet grijs) uitgevoerd. Het kantoor is volgens de karakteristieke loft architectuur gebouwd.

Bedrijfsruimte met woning en kantoor voor Nima Transport

De nieuwe bedrijfsruimte met kantoor biedt Nima de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. Het pand voldoet aan de AEO veiligheidseisen, waarbij vrachtauto’s met lading binnen geparkeerd kunnen worden. De gebouwoppervlakte bedraagt 478 m² waarvan 106 m² verdiepingsvloer. De bedrijfsruimte is in de kleur Labrador (antraciet grijs) uitgevoerd.

Bedrijfsruimte met woning Jamo Holding B.V.

De gebouwoppervlakte bedraagt 792 m² waarvan 293 m² verdiepingsvloer en 30 m² dakterras. De bedrijfsruimte is uitgevoerd in natuursteengranulaat kleur Labrador (antraciet). Het glad beton van het kantoor en de woning zijn van een lichtgrijze coating voorzien.

Louis van de KlokCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

06 - 82 09 10 10