Status: 
Referentie
Oppervlakte: 
2.400 m2
Projectinformatie: 

Op een zichtlocatie op bedrijventerrein TrafficPort in Venlo - langs de A67 - is in sneltreinvaart de 2.400 m2 tellende nieuwbouw voor ECS gerealiseerd. Hercuton is medio mei gestart met het grondwerk en begin juni zijn de eerste prefab beton elementen gemonteerd. We hebben het gebouw 1 februari sleutelklaar opgeleverd.

Het project
De opdrachtgever van dit project is Oranjedijk b.v. Het gebouw is ontworpen door Quant Architectuur uit Venlo en BM Engineering uit Roeselare (België) welke tevens de bouwbegeleiding verzorgden. Hercuton heeft het kantoorgebouw met opslagruimte turn-key gerealiseerd. Dit omvatte de infra, bouwkundige-, elektrotechnische- en werktuigbouwkundige werkzaamheden.

Over ECS
ECS European Containers is van origine een Belgische familieonderneming. Het bedrijf is uitgegroeid tot een internationaal expeditiebedrijf op gebied van weg-, water, rail- en luchtvervoer. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zeebrugge, daarnaast heeft ECS vestigingen in Nederland, Engeland, Ierland, Italië, Duitsland en Frankrijk. Met zo’n 700 medewerkers werd in 2014 een omzet gehaald van ruim € 235 mln.

Bekijk alle afbeeldingen