Status: 
Referentie
Oppervlakte: 
4.495 m2
Projectinformatie: 

Het Project
Hofa bv is een leverancier van bevestigingsmaterialen. Het bedrijf heeft zich sinds de oprichting in 1981 gespecialiseerd in schroeven en levert inmiddels een zeer volledig totaalpakket bevestigingsmaterialen.

Zij hebben voor hun nieuwbouw bewust gekozen voor een samenwerking met Hercuton. Enerzijds vanwege het product prefab beton. Anderzijds vanwege onze toegevoegde waarde in het gehele traject. Zo heeft Hercuton in het voortraject het ontwerp verzorgd en het plan volledig geëngineerd. Door een totaalaanbieding voor deze opdrachtgever te maken, kunnen zij zich gedurende de bouw bezig houden met hun core busines, terwijl wij hun gebouw op maat realiseren.

Hofa bv had daarnaast een voorkeur voor het gebruik van duurzame materialen. De volledige nieuwbouw inclusief het dak wordt daarom in prefab beton gerealiseerd. Hierdoor kan Hofa in de toekomst eenvoudig het dak voorzien van zonnepanelen zonder dat zij kostbare en kwetsbare voorzieningen hoeven te treffen.

Omschrijving
Het gebouwoppervlakte bedraagt 4.495 m2. De laadkuil heeft een oppervlakte van 270 m2. Het kantoor is voorzien van een vliesgevel met rondom een kader. De bedrijfsruimte wordt uitgevoerd in de kleur Labrador (antraciet). De achtergevel is voorzien van architectonische Rodeca panelen.

Realisatie
De oplevering vond in het 2e kwartaal van 2016 plaats.

Bekijk hier de film waarop te zien is hoe de moerbalk van maar liefst 46 ton gemonteerd wordt.

Bekijk alle afbeeldingen