Status: 
In uitvoering
Oppervlakte: 
23.000 m2
Projectinformatie: 

Vertrouwen. Wederzijds respect. Ambitie. Toegevoegde waarde. Partnership…….. Slechts enkele woorden die van toepassing zijn op de samenwerking met onze opdrachtgevers voor, tijdens en na de bouw. Dit geldt zeker voor Inter-Sprint BV. Zij hebben Hercuton namelijk voor de 7e keer opdracht gegeven een nieuw bedrijfspand te realiseren.

Trots
We hebben veel opdrachtgevers waarvoor we vaker mogen bouwen, maar 7 keer is best uniek. Deze nieuwste opdracht betreft een opslag- en distributiehal voor autobanden in Moerdijk. Zodra dit gebouw opgeleverd is, komt het totaal aantal vierkante meters wat we voor Inter-Sprint hebben gebouwd op 125.000. En dat is iets om trots op te zijn. Voor beide partijen!

Verwachtingspatroon
Inter-Sprint kiest bewust voor de vele voordelen van prefab beton en onze conceptmatige werkwijze. Piet van Belle, verantwoordelijk voor de locaties bij Inter-Sprint: “Ik ben blij met de werkwijze van Hercuton. Doordat zij hun projecten tot in detail voorbereiden, komen wij niet voor verrassingen te staan. Hierdoor voldoen de panden keer op keer aan ons verwachtingspatroon. Ze zijn slim van opzet, duurzaam en worden conform planning en budget opgeleverd.”

Lees het volledige testimonial van Piet van Belle op onze website.

De nieuwbouw
Het nieuwe bedrijfspand is ontworpen door VDM Architecten uit Schiedam welke ook de bouwbegeleiding verzorgt. Het gebouw bestaat uit 2 units en wordt volledig geïsoleerd waardoor het multifunctioneel inzetbaar is. De gebouwoppervlakte bedraagt bijna 23.000 m2 en het pand is voorzien van sprinklers. Hercuton realiseert tevens een nieuwe opstelplaats voor de sprinklertanks. Deze is dusdanig gesitueerd dat hiermee bij calamiteiten meerdere gebouwen geblust kunnen worden. De opslag- en distributiehal wordt uitgevoerd in de kleuren Schwarz Weiss en Labrador (antraciet).

Over Inter-Sprint
Inter-Sprint Banden B.V. is Europa’s grootste im- en exportbedrijf van auto- en truckbanden. Zij bieden de grootste en meest complete bandenvoorraad van Europa bestaande uit alle A-merken, ‘Exclusive brands’ en ‘Private labels’. Meer weten? Ga dan naar de website van Inter-Sprint BV!

Betrokken partijen
http://www.inter-sprint.nl/
http://www.vdmarchitecten.nl/

Meer informatie
Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 00 of gebruik ons contactformulier. 

 

Bekijk alle afbeeldingen