Status: 
In uitvoering
Oppervlakte: 
12.200 m2
Projectinformatie: 

Vertrouwen. Wederzijds respect. Ambitie. Toegevoegde waarde. Partnership…….. Slechts enkele woorden die van toepassing zijn op de samenwerking met onze opdrachtgevers voor, tijdens en na de bouw. Dit geldt zeker voor Inter-Sprint BV. Zij hebben Hercuton namelijk voor de 8e keer opdracht gegeven een nieuw bedrijfspand te realiseren.

InterSprint Fase 3 + 4 wordt gerealiseerd naast (een van de) bestaande bedrijfshallen in Moerdijk.

De nieuwe opslag- en distributiehal voor autobanden met kantoor en parkeergarage wordt in Moerdijk gerealiseerd en heeft een oppervlakte van 12.183 m2. Het betreft een betonnen gebouw waarbij zowel de constructie van de bedrijfshal als het kantoor en de parkeergarage in beton worden gebouwd. Het volledige pand wordt voorzien van een sprinklerinstallatie. Hercuton verzorgt de bouw en coördineert de installaties.

Verwachtingspatroon
Inter-Sprint kiest bewust voor de vele voordelen van prefab beton en onze conceptmatige werkwijze. Piet van Belle, verantwoordelijk voor de locaties bij Inter-Sprint: “Ik ben blij met de werkwijze van Hercuton. Doordat zij hun projecten tot in detail voorbereiden, komen wij niet voor verrassingen te staan. Hierdoor voldoen de panden keer op keer aan ons verwachtingspatroon. Ze zijn slim van opzet, duurzaam en worden conform planning en budget opgeleverd.”

Lees het volledige testimonial van Piet van Belle op onze website.

Over Inter-Sprint
Inter-Sprint Banden B.V. is Europa’s grootste im- en exportbedrijf van auto- en truckbanden. Zij bieden de grootste en meest complete bandenvoorraad van Europa bestaande uit alle A-merken, ‘Exclusive brands’ en ‘Private labels’. Meer weten? Ga dan naar de website van Inter-Sprint BV!

Betrokken partijen
http://www.inter-sprint.nl/
http://www.vdmarchitecten.nl/

Meer informatie
Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 00 of gebruik ons contactformulier

Bekijk alle afbeeldingen