Status: 
In uitvoering
Oppervlakte: 
1.300 m2
Projectinformatie: 

Intervlag heeft Hercuton opdracht verstrekt een loft kantoor met bedrijfsruimte in Rotterdam te realiseren. De nieuwbouw wordt turn-key, inclusief buitenterrein, door Hercuton opgeleverd. Het bijzondere aan dit hybride gebouw is dat er gebruik gemaakt wordt van 3 materialen, namelijk prefab beton, staal én hout!

De openheid en transparantie die wij in het voortraject hebben geboden heeft ervoor gezorgd dat de opdracht aan Hercuton verstrekt is. Door onze transparante aanpak is de opdrachtgever gedurende het hele traject niet voor verassingen komen te staan.

Loft architectuur
Het kantoor wordt volledig uitgevoerd in prefab beton volgens de karakteristieke loft architectuur. Kenmerkend hierbij zijn grote ruimtes, hoge plafonds en veel licht. Het is de kunst van het weglaten. Installaties zijn meestal gewoon zichtbaar, ze zijn onderdeel van de architectuur. Daarnaast is er geen overdreven afwerking op detailniveau. Systeemplafonds zijn binnen deze architectuurstijl gewoon overbodig.

Omschrijving
Het totaaloppervlakte van de nieuwbouw bedraagt 1.300 m2. Het kantoor wordt volledig uitgevoerd in prefab beton. De stalen hal wordt voorzien van antraciet grijze sandwichpanelen. Bijzonder is de showroom/vergaderruimte op het dak. Deze wordt volledig uitgevoerd in hout.

De planning
In februari 2019 wordt gestart met het heiwerk. De turnkey oplevering vindt medio 2019 plaats.

Over Intervlag
Al jaren is Intervlag de leverancier op het gebied van vlaggen en doeken. Naast de standaard producten, bieden zij ook alle soorten vlaggen en doeken op maat aan. Ga voor meer informatie naar de website van Intervlag.


Meer informatie
Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 00 of gebruik ons contactformulier.

Bekijk hieronder de animatiefilm van nieuwbouw Intervlag:

 

Bekijk alle afbeeldingen