Kantoor en showroom met magazijn Nedelko en CTS Nederland, Barendrecht

Nieuwbouw kantoor en showroom met magazijn Nedelko en CTS Nederland door Hercuton b.v.
Kantoor en showroom met magazijn Nedelko en CTS Nederland
Nieuwbouw kantoor en showroom met magazijn Nedelko en CTS Nederland
CTS Nedelko

Project specificaties

Soort gebouw Kantoor

Locatie Barendrecht

Oppervlakte 6.200 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw kantoor en showroom met magazijn

Hercuton heeft het nieuwe hoofdkantoor met magazijn voor Nedelko BV en CTS Nederland BV gerealiseerd. De nieuwbouw is ontworpen door Knevel Architecten en bestaat uit ca. 2.500 m² kantoorruimte en showroom, circa 3.700 m² bedrijfsruimte en 86 parkeerplaatsen. Het pand staat op een zichtlocatie op Bedrijventerrein Vaanpark III in Barendrecht.

Het gebouw bestaat in zijn totaliteit uit vier verdiepingen waarbij de kantoorvloeren en de showroom vrij in te delen zijn. Boven de showroom bevinden zich drie kantoorverdiepingen met op de bovenste verdieping de directievertrekken. Naast duurzame nieuwbouw, is ook gekozen voor duurzame installaties en is het gehele gebouw van LED verlichting voorzien.

Standaard brandwerend

Omdat het pand enerzijds uit een magazijn en anderzijds uit een grote kantoorcomponent bestaat, stelt het Bouwbesluit hogere eisen aan de brandscheiding tussen deze twee compartimenten. Prefab beton beschikt standaard over een brandwerendheid van 60 minuten. Hierdoor hoeven er geen kostbare voorzieningen getroffen te worden om aan deze brandwerendheidseisen te voldoen.

Hoogwaardige architectuur

De nieuwbouw is architectonisch sterk doordacht en bestaat uit een combinatie van beton, stalen gevelbekleding en veel glas. De entree van het kantoor ligt op een hoogte van ca. 2,8 meter waardoor het vanaf de snelweg goed zichtbaar is. De showroom ligt evenwijdig aan de snelweg.

Betrokken partijen

Nedelko is importeur en distributeur van zeer hoogwaardige LED verlichting, elektrotechnische materialen, elektronica componenten, veiligheids- en codeersystemen en audio, video en licht. CTS Nederland BV biedt haar klanten een breed aanbod aan producten voor de tankopslag. De MIK Bedrijfshuisvesting bv begeleidt het traject.

Louis van de KlokCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

06 - 82 09 10 10