Kantoor met bedrijfshal MTS Euro Products, Maassluis

Kantoor met bedrijfshal MTS Euro Products
Nieuwbouw kantoor met bedrijfshal MTS Euro Products
Nieuwbouw kantoor met bedrijfshal MTS Euro Products door Hercuton b.v.

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Kantoor, Productieruimte

Locatie Maassluis

Oppervlakte 7.395 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw kantoor met bedrijfshal

De opdrachtgever van dit project, MTS Euro Products B.V, is fabrikant en importeur van hoogwaardige hygiëne producten. Zij ervaren met name de duurzaamheid, inbraakveiligheid en brandwerendheid als een pre. Daarnaast zijn zij zeer te spreken over de ondersteuning van Hercuton in het voortraject bij onder meer diverse overleggen met bevoegde instanties zoals de gemeente.

Ze hebben dan ook bewust gekozen voor Hercuton als totaalaanbieder van hun nieuwbouw. Hercuton verzorgde het volledige traject vanaf eerste schets tot en met sleutelklare oplevering en nazorg.
Het gebouw is ontworpen door Hercuton en heeft een gebouwoppervlakte van 7.359 m². Het geheel is uitgevoerd in de kleuren Niagara en Labrador. Het kantoor is uitgevoerd in semi-loft.

Ron DrijverCommercieel Manager

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00


Klant aan het woord

MTS Euro Products B.V.

Ik ben ontzettend trots op onze mooie en lichte werkomgeving. De samenwerking met Hercuton was open en transparant. Hercuton biedt kwaliteit, duurzaamheid en ontzorgt de klant van A tot Z. We hoeven niet te stoken. In de winter hebben we het profijt van de isolerende werking die beton heeft. In de zomer is beton juist weer heerlijk verkoelend. Dankzij de samenwerking met een groot aantal netwerkpartners, ka...

Lees verder

Gerrit MalipaardOprichter / Directeur-eigenaar