Kantoorpand Carriere Uitzendbureau, Berkel en Rodenrijs

Kantoorpand Carriere Uitzendbureau (voorheen InterActief)
Kantoorpand Carriere Uitzendbureau
Nieuwbouw turn-key Kantoorpand Carriere Uitzendbureau
BERKEL EN RODENRIJS nieuwbouw kantoorpand

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Kantoor

Locatie Berkel en Rodenrijs

Oppervlakte 1.000 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw turn-key kantoorpand

Het kantoor van InterActief heeft een gebouwoppervlakte van 973 m² en bevindt zich op Bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs. Een bijzonder smaakvol interieur in combinatie met de stoere betonelementen geven het kantoor een prachtige uitstraling. Hercuton heeft het gebouw turn-key opgeleverd en hierbij nauw samengewerkt met InterActief.

Dit bijzondere gebouw is binnen budget door intensieve voorwaartse integratie tot stand gekomen. De individuele wensen voor klimaatbeheersing speelden hierbij een grote rol. Hercuton heeft InterActief vooraf begeleid en geadviseerd m.b.t. de invulling, het ontwerp en de oppervlaktes. Op basis van het wensenpakket en de beschikbare kavels welke zij op het oog hadden, hebben wij een locatie advies uitgebracht.Er zijn verschillende referentieprojecten bezocht zodat InterActief de sfeer van onze gebouwen kon proeven. Samen hebben we vervolgens naar het beste ontwerp toegewerkt.

Programma van Eisen

Op basis van de wensen van InterActief hebben we gezamenlijk een Programma van Eisen opgesteld. Hercuton heeft dit vertaald naar het benodigde aantal vierkante meters en de optimale indeling van het kantoor. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar we op moeten letten. Dit heeft geleid tot een ontwerp met een buitenzijde in loft architectuur uitgevoerd in glad beton met een coating. De binnenzijde is een combinatie van loft architectuur en traditionele afwerking. Het kantoor is ontworpen door Hercuton.

Totale vergunningstraject

Hercuton heeft InterActief ook in het vergunningstraject volledig ontzorgd. Zo hebben wij samen met InterActief de gesprekken bij de gemeente gevoerd en het volledige vergunningstraject doorlopen. Dit omvatte onder meer het verrichten van een grondonderzoek, het berekenen van de constructie, het maken van het definitieve ontwerp en het indienen van de omgevingsvergunning.

Klant aan het woord

InterActief Groep B.V.

Op Hercuton kun je “bouwen” !

Uiterst tevreden met de samenwerking van begin tot eind. Wij zijn trots op ons nieuwe kantoorpand.

Willeke van EltenVastgoed manager