Status: 
Referentie
Oppervlakte: 
19.130 m2
Projectinformatie: 

Hercuton heeft opdracht gekregen turn-key een tweelaags distributiecentrum met kantoor in Rijnsburg te realiseren.

De opdrachtgever van dit project is L&M Rijnsburg B.V. Dit bedrijf is één van de grootste spelers in de internationale bloemenbranche. Ze werken al bijna 70 jaar met de hoogste kwaliteit bloemen en de grootste exporteurs uit de markt. Zo vinden hun producten hun weg over heel de wereld.

Het ontwerp is afkomstig van Hercuton in samenwerking met VOSHOL Interieurconcepten uit Rijnsburg. Laatstgenoemde is tevens de bouwbegeleider van dit project. Het gebouwoppervlakte bedraagt 19.130 m2. De hal is uitgevoerd in de kleur Labrador (antraciet) en het kantoor is voorzien van volkernbeplating.

Het accumulerend vermogen en de brandwerende eigenschappen van beton hebben een grote rol gespeeld bij de keuze voor Hercuton. Ook het feit dat een van hun zakenrelaties - waarvoor Hercuton nieuwbouw heeft mogen plegen - zeer positief is over de samenwerking en het eindresultaat heeft ertoe bijgedragen dat de opdracht aan Hercuton is verstrekt.

Hercuton heeft het distributiecentrum turnkey opgeleverd. Wij verzorgden daarnaast de installaties van het kantoor en coördineren de afbouw hiervan.

Lees nu het magazine wat gemaakt is over de totstandkoming van deze bijzondere nieuwbouw!

in_de_pers_-_lm_magazine_100.jpg

Bekijk alle afbeeldingen