Loftkantoor X2, Amsterdam

Loftkantoor X2
Loftkantoor X2, Amsterdam
Nieuwbouw loftkantoor X2, Amsterdam
Nieuwbouw loftkantoor X2, Amsterdam door Hercuton b.v.
Nieuwbouw loftkantoor X2, Amsterdam door Hercuton b.v. uit Nieuwkuijk

Project specificaties

Soort gebouw Kantoor

Locatie Amsterdam

Oppervlakte 1.731 m²

Status Opgeleverd

Nieuwbouw loftkantoor

Hercuton realiseerde de nieuwbouw voor X2 in opdracht van Spijkerpand B.V. voor wie wij eerder het Xite Headquarters realiseerden. Deze samenwerking werd met een klanttevredenheidsscore van 9 gewaardeerd. Dit verklaart mede waarom Spijkerpand B.V. ook bij dit nieuwe loft kantoor voor Hercuton gekozen heeft.

4D planning essentieel belang

Onze 4D planningsmethodiek was belangrijker dan ooit. Bij de nieuwbouw van Xite konden we onze bouwmaterialen en vrachtwagens namelijk nog kwijt op het naastliggende perceel. Dit is echter het perceel waar Hercuton het nieuwe loft kantoor bouwde. Alle beschikbare ruimte werd dus bebouwd. Een uitdagende logistieke klus voor de buitendienstmedewerkers van Hercuton om ervoor te zorgen dat alle materialen op de minuut nauwkeurig geleverd werden, zodat de omgeving geen hinder hiervan had. De toegevoegde waarde van onze 4D planningsmethodiek komt hier duidelijk tot zijn recht.

De opdrachtgever van dit project is Spijkerpand B.V. Het gebouw is ontworpen door Allard Architecture uit Amsterdam. Het loft kantoor heeft een gebouwoppervlakte van 1.731 m². Onder het pand zijn parkeerplaatsen aanwezig.

Alex VerhagenArchitect

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 00


Klant aan het woord

Steengoed BV

Ik heb de samenwerking met Hercuton als zeer prettig ervaren. Transparantie en vertrouwen voerden gedurende het hele traject de boventoon. Door open met elkaar te communiceren, kregen we veel beter inzicht in elkaars risicoprofiel en ontstond wederzijds begrip bij het vinden van de beste oplossing. Hercuton onderscheidt zich absoluut op het gebied van transparantie. Vanaf het eerste contact hebben zij alle ...

Lees verder

Ton van OostenEigenaar